logo
Temperaturi mult sub pragul înghețului în weekend, la Sibiu
Temperaturi mult sub pragul înghețului în weekend, la Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Vremea va fi deosebit de rece în weekend, mai ales în timpul nopții, când mercursul scade în termometre până la -13 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea va fi rece, geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei la munte. Pe arii restrânse în zonele montane va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în zonele joase care mai pot depăși trecător 50 km/h, iar la munte se vor mai semnala rafale de 70-80 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între - 4 și - 2 grade, iar cele minime între -13 și -11 grade.

Duminică, vremea va fi rece, geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între - 2 și 1 grad, iar cele minime între -11 și - 9 grade. Pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață, asociată izolat cu depunere de chiciură. 

Stratul de zăpadă măsura vineri dimineața 276 de centimetri la Bâlea Lac, 78 centimetri la Păltiniș, 3 centimetri la Boița și un centimetru la Dumbrăveni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia