logo
Telecabina de la Bâlea ar putea fi pusă în funcţiune marţi. Transfăgărăşanul, închis de la 1 noiembrie
Telecabina de la Bâlea ar putea fi pusă în funcţiune marţi. Transfăgărăşanul, închis de la 1 noiembrie
© Razvan Negru / Arhiva

După aproape cinci luni, telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac ar putea fi din nou utilizabilă. S-au realizat toate reparaţiile şi în prezent instalaţia se află în probe. Dacă trece de proba de luni, atunci marţi ar putea fi pusă în funcţiune pentru transportul publicului.

„Am realizat toate reparaţiile şi în prezent se află în probe. Marţi, instalaţia ar putea relua transportul publicului”, a declarat, pentru Tribuna, Leo Klingeis, administratorul telecabinei.

Telecabina care face legătura între Bâlea Lac şi Bâlea Cascaadă, mai ales în perioada în care Transfăgărăşanul este închis traficului, nu a mai funcţionat după accidentul din 28 mai. Atunci, din cauza unei defecţiuni tehnice, cele două telecabine s-au ciocnit de zid, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Transfăgărăşanul se închide, de la 1 noiembrie, de la Bâlea Cascadă, jud. Sibiu, până la Piscu Negru, jud. Argeş, singura cale de acces spre Bâlea Lac şi hotelul de gheaţă care se va construi şi în acest an fiind telecabina.

comentarii
1 comentarii

Puneti-o cat mai repede in functiune, sa nu ramana cumva Klingeis fara bani din monopolul ala
Leo
20.10.2017 14:10
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia