Tribuna
Tehnoron aniversează 21 de ani de activitate şi începe Campania de primăvară cu reduceri la produsele Husqvarna
Dumitru CHISELIŢĂ
970 vizualizari
Tehnoron aniversează 21 de ani de activitate şi începe Campania de primăvară cu reduceri la produsele Husqvarna
Tehnoron, compania care împlineşte anul acesta 21 de ani de când, ca distribuitor autorizat al celebrelor produse Husqvarna, se află, sub conducerea ing. Nicolae Roşu, pe piaţa de specialitate, începe campania de primăvară cu noi oferte şi reduceri la produsele de sezon.

Astfel, a fost extinsă oferta Seriei a V-a de motoferăstraie, cu modelele 572 XP (superprofesional) şi 565, care, datorită modului auto-tune pe carburator, se adaptează, reglându-se automat la condiţiile de lucru (sarcină, temperatură, turaţie), nemaifiind nevoie de reglaje manuale ale utilajului.

Tot în această perioadă, Tehnoron anunţă lansarea Seriei Battery pentru gama de electrounelte pentru toate operaţiunile, pe acumulator şi încărcător comun ca electroferăstraie, refulator (suflător/aspirator frunze), foarfeci, maşini de tuns gazonul, trimmere sau cositoare în ham. Avantajul electrouneltelor este că acestea sunt atât silenţioase, nepoluante şi cu o construcţie simplă, cât şi economice, ele neconsumând carburant sau uleiuri.

Campania de primăvară (1 martie – 30 iunie) mai continuă cu reduceri de până la 300 lei şi extinderea gamei Husqvarna la maşinile de tuns gazonul şi, în plus, reduceri de până la 250 lei la noua serie de pompe de spălat autovehicule şi parcări.


***

Tehnoron, locul de unde puteţi achiziţiona şi în rate produsele suedeze Husqvarna

•    Sibiu, strada E. A. Bielz nr. 9 (magazin şi centru zonal judeţean de service plus întreţinere), telefon: 0744.666.115.
•    Mediaş (magazin plus atelier reparaţii), str. Dr. Babeş nr. 17, telefon: 0751.494.953.
•    Agnita, str. Avram Iancu nr. 31, telefon: 0746.457.809
•    Dumbrăveni, str. 1 Decembrie nr. 32, telefon: 0745.899382

Fiecare magazin oferă suport tehnic, consultanţă, comercializare şi punerea în funcţiune a utilajelor. Alături de Husqvarna, Tehnoron se ocupă cu vânzarea şi asigurarea de service la produsele Verdina, Ferrari, Cifarell, Partner, Jonsered şi Oregon.

Cei interesaţi, pot obţine informaţii şi detalii suplimentare la adresa de email tehnoronsibiu@gmail.com sau de pe pagina oficială web, www.tehnoron-sibiu.ro. 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia