Tribuna
Taxele pentru eliberarea pașapoartelor se pot achita și la CEC Bank
Taxele pentru eliberarea pașapoartelor se pot achita și la CEC Bank
© Arhiva Tribuna

Taxele pentru eliberarea pașapoartelor se pot achita, de acum, și la CEC Bank. În numerar, aceste plăți se pot face și la casieriile Trezoreriei Municipiului Sibiu (Calea Dumbrăvii nr. 17).

Sibienii mai au la dispoziție următoarele modalități de plată a acestor taxe: la oficiile poștale (prin mandat poștal), prin virament bancar și prin mijloace de plată online.

Pentru viramentul bancar și plata online, contul IBAN este RO39TREZ576502602X019876, beneficiar: Instituția Prefectului Județul Sibiu, Cod fiscal 4556255.

Sibienii care fac plata online vor prezenta, la momentul depunerii cererii de eliberare a pașaportului, dovada plății generată la momentul efectuării tranzacției, fără certificarea acesteia de către bancă. Obligatoriu, însă, trebuie să fie menționate, la detalii de plată: numele, prenumele și CNP-ul titularului de pașaport (persoana pentru care se depune cererea de eliberare a pașaportului). Exemplu: În cazul plății online, din contul părintelui, pentru pașaportul unui copil, se menționează, la „detalii de plată”, numele, prenumele și CNP-ul copilului.

  • „Având în vedere faptul că, pentru confirmarea tranzacției efectuate prin internet banking este nevoie de mai mult de 24 de ore, pentru pașapoartele care se eliberează în aceeași zi (pașaportul simplu temporar), recomandarea este să se utilizeze modalități de plată a taxelor care permit prezentarea dovezii plății la momentul depunerii cererii (exemplu: Trezoreria Municipiului Sibiu, CEC Bank, oficiu poștal)”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Taxele pentru eliberarea pașaportului sunt următoarele: pașaport simplu electronic cu valabilitate 5 ani (persoane peste 12 ani): 258 lei, pașaport simplu electronic cu valabilitate 3 ani (minori sub 12 ani): 234 lei, pașaport simplu temporar cu valabilitate 12 luni (indiferent de vârstă): 96 lei.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia