Tribuna
"Taurunum boy", proiecția de joi de la Astra Film Cinema
Andra MARINESCU
468 vizualizari
Poate doar presiunea părinților îi mai face să se gandească la viitor pe băieții de cartier din filmul Jelenei Maksimović, pentru care maturitatea și integrarea în lumea adultă se apropie și devin problematice. Cum îsi petrec timpul tinerii sârbi aflați în pragul maturității rămâne de văzut joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema.


"Taurunum" este numele echipei locale de fotbal și denumirea latină a orășelului Zemun, o localitate lângă Belgrad, spațiul redat în documentar.
Camera regizorului urmărește un grup de adolescenți din Zemun. Cum examenele maturității bat la ușă, ei savureză la maxim libertatea ultimelor zile de vară. Ușor dezorientați în ce privește viitorul lor ca adulți, copiii își petrec timpul în spații abandonate, conduc motociclete sau organizează petreceri. Incertitudinea viitorului nu pare să-I pună pe gânduri, aspect care îi îngrijorează pe părinții lor.
Documentarul "Taurunum boy" aruncă o privire relaxată înspre rutina fără griji a tinerilor, pe ritmuri locale de pop-folk și hip-hop, conturează libertatea absolută pe care doar perioada adolescenței o poate defini și va fi proiectat joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema.
Prețul unui bilet este de zece lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0269.202.430.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia