logo
spartan
TAROM îşi ia zborul din Sibiu! Spre Stuttgart. Şase rute noi din Timişoara, Cluj şi Constanţa
Rareș BIŢU
3940 vizualizari
TAROM îşi ia zborul din Sibiu! Spre Stuttgart. Şase rute noi din Timişoara, Cluj şi Constanţa

Compania naţională Tarom a anunţat că introduce zboruri noi de pe aeroporturile din Sibiu, Timişoara, Cluj şi Constanţa de la începutul lunii iunie. 

Conducerea companiei spune că e vorba de zboruri de la Timişoara la Paris şi Stuttgart, de la Cluj la Paris, de la Sibiu la Stuttgart şi de la Chişinău spre Timişoara şi Constanţa. 

  • "Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri. Tarom a pregătit şase rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei Tarom. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri", a declarat Wilhelm-Werner Wolff, directorul companiei, citat de economica.net. 

Tarom a anunţat, săptămâna trecută, închirierea a două Boeing 737-800 NG din luna iunie a acestui an. Aeronavele au fost închiriate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani. Anul trecut, Tarom a mai închiriat două aeronave Boeing 737-800. 

Deocamdată, Tarom nu a anunţat nici orarul de zbor şi nici tarifele pentru noile destinaţii, dar a precizat că le va comunica în perioada următoare.
 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia