logo
Târgul de Crăciun se deschide cu spectacol de lumini şi concert Ozana Barabancea şi Radu Nechifor
Sorana MAIER
1881 vizualizari
Târgul de Crăciun se deschide cu spectacol de lumini şi concert Ozana Barabancea şi Radu Nechifor

Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun din Sibiu 2017 va aduce un spectacol de lumină dar şi muzică, în 17 noiembrie, când vor urca pe scenă celebrul naist Radu Nechifor, împreună cu formația sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Împreună vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sărbători, care va crea o atmosferă caldă și plăcută.

  • "Aşa cum în anul 2007, primul an în care Sibiul a găzduit Târgul de Crăciun, acesta a fost inaugurat de maestrul Gheorghe Zamfir, așa dorim să punem bazele unei tradiții de inaugurare a acestui eveniment tradițional cu un concert de nai", anunţă organizatorii.

Spectacolul Sibiu Sound Good! este programat pentru ora 19.00.
Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 17 noiembrie la ora 19 și reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii, anunță organizatorii.
Conceptul de iluminat este unul deosebit și va consta într-o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare, care va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia