logo
Târg cu prăjituri, ciocolată și înghețată, la Redal Expo
Andra MARINESCU
2159 vizualizari
Târg cu prăjituri, ciocolată și înghețată, la Redal Expo
Prăjituri, ciocolată, înghețată și multe alte bunătăți îi așteaptă pe sibieni în perioada 23 - 25 martie, la cea de-a noua ediție a expoziției internaționale GastroPan, ce va avea loc la Redal Expo din Sibiu.


Târgul de specialitate este, potrivit organizatorilor, cel mai important eveniment autohton pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, ciocolaterie, înghețată și HoReCa și unul dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est.  Soluțiile complete și tehnologiile de ultima generație vor fi completate de cele mai noi tendințe, degustări și demonstraţii live susţinute de specialişti, dar și de prezentări ale echipamentelor și utilajelor dedicate sectorului.
Specialişti talentaţi din domeniul panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei vor susține demonstrații live care pot fi surse de inspiraţie pentru vizitatorii. Vor veni reprezentanți din brutării, cofetării, cafenele și alte unități de panificație cofetărie și HoReCa. Vizitatorii vor avea, astfel, posibilitatea de a alege soluțiile și produsele potrivite pentru afacerile lor, cu beneficiul adus de discuții directe cu specialiștii și furnizorii.
Potrivit organizatorilor, printre programele practice susținute de standurile expozanților se vor număra cofetăria modernă, modelarea florilor și figurinelor din pastă de zahăr, demonstrații de gătit, sculptură creativă în fructe și legume, preparare cafea, ciocolaterie, preparare înghețată și băuturi din fructe.
Expoziția de la Redal Expo va fi deschisă în cele trei zile între orele 10 - 18, iar intrarea se va face pe bază de invitație sau talon de acces, disponibil pe www.gastropan.ro.
Informații suplimentare se pot obține și la numărul de telefon 0787.677.310 sau la e-mail info@gastropan.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia