logo
Tânăr de 19 ani, reţinut. A lovit un sibian în miez de noapte şi i-a furat banii
Tânăr de 19 ani, reţinut. A lovit un sibian în miez de noapte şi i-a furat banii

Un tânăr de 19 ani, din Sibiu, a fost reţinut, acesta fiind bănuit că a tâlhărit un alt sibian, în timpul nopţii de 2 spre 3 septembrie. În continuarea cercetărilor privind identificarea autorilor tâlhăriei, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu l-au reţinut pe bărbatul de 19 ani faţă de care există suspiciunea că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată.

  • „În fapt, în data de 2 septembrie, în jurul orei 23.30, pe strada Uzinei din municipiul Sibiu, două persoane de sex masculin au lovit şi au sustras portofelul unui sibian. În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea presupuşilor autori, un minor în vârstă de 13 ani, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Sibiu”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Faţă de sibianul în vârstă de 19 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 13 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia