Tribuna
Sute de pasionaţi ai tango-ului îşi dau întâlnire la Palatul "Brukenthal" din Avrig
Dan FRÂNCU
2129 vizualizari
Sute de pasionaţi ai tango-ului îşi dau întâlnire la Palatul
Pentru al patrulea an consecutiv, Palatul ŢBrukenthal" din Avrig, fosta Reşedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal, va fi gazda „Transilvania Tango Experience”, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate iubitorilor acestui stil de dans organizate în România. Evenimentul va avea loc între 27 - 30 aprilie.

 

Trei zile şi trei nopţi, câteva sute de pasionaţi ai dansului, profesionişti sau amatori, îşi vor da întâlnire în „Edenul Transilvaniei”, la complexul baroc de la poalele Masivului Făgăraş, pentru a lua parte la o experienţă deosebită, pentru a se perfecţiona în acest stil de dans, a învăţa lucruri noi şi pentru a intra în tainele acestuia. De asemenea, evenimentul va prilejui şi întâlnirea cu cei mai talentaţi dansatori şi specialişti ai acestui stil de dans.

Programul „Transilvania Tango Experience” de la Avrig cuprinde cursuri de milonga, diverse demonstraţii practice, seminarii, ateliere, precum şi multe alte surprize, astfel că participanţii vor avea parte de momentele frumoase ale dansului tango. Vor participa specialişti de la şcoli şi cluburi de tango din Sibiu, Cluj Napoca, Braşov, Timişoara, Baia Mare, Buşteni, Iaşi etc.

Evenimentul este organizat de Compania de Tango Cluj şi Tango Studio Sibiu, cu sprijinul Palatului "Brukenthal" Avrig.

Cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare la numerele de telefon 0269523111 sau 0726234417.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA