logo
spartan
Surferii din Gaza sunt pe val la Astra Film Cinema
Andra MARINESCU
811 vizualizari
Surferii din Gaza sunt pe val la Astra Film Cinema
Programul Astra Film Cinema continuă joi, de la ora 19, cu filmul "Gaza Surf Club/ Clubul de surf Gaza”, o poveste emoționantă ce redă aspirația la libertate a unor tineri curajoşi, care rezistă ororilor războiului din Gaza practicând surful.


 

Documentarul expune viața pasionaților de surf din Fâșia Gaza, un teritoriu aflat în conflict, captiv între Egipt și Israel, condus de Hamas și considerat “cea mai mare închisoare în aer liber din lume”. În acest mediu ostil în care libertățile sunt îngrădite de război, valurile Mării Mediterane oferă un mod de evadare și de speranță pentru o generație aflată sub asediu. Filmul redă cu sinceritate o formă inedită de protest a celor care s-au săturat de război și fanatism religios.

Peisaje marine maiestuoase ce contrastează cu ruinele de după bombardamente, imagini ce surprind entuziasmul riderilor pe valuri și o coloană sonoră formidabilă construiesc o producție cinematografică de calitate care poate fi savurată joi, la Astra Film Cinema.

Prețul unui bilet este de șase lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică nr. 11, Sibiu). Mai multe informații se pot obține apelând numărul de telefon 0751.166.516.


 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia