Tribuna
Summit-ul s-a dus, să vină chiștoacele!
Summit-ul s-a dus, să vină chiștoacele!

În urmă cu patru luni, Sibiul găzduia Summit-ul ce reunea toată spuma UE, cu președinți de stat, premieri, funcționari etc. Ca o gazdă bună, administrația locală s-a dat peste cap să facă orașul frumos, numai bun de primit așa oaspeți. S-au vopsit borduri, garduri, s-au plantat flori, arbuști, s-au reasfaltat drumuri. În fine, a fost ceva de lucru în perioada de dinaintea Summit-ului. Totul a ieșit bine, musafirii mulțumiți, sibienii bucuroși că au rămas cu orașul aranjat. Printre amenajările făcute cu acest prilej, s-a numărat și ornamentarea cu piatră albă decorativă a spațiilor din jurul pomilor din zona centrală. Nimic de zis, ideea a fost foarte bună, pentru că într-adevăr piatra aceea albă arată bine, dând o senzație vizuală plăcută (inițial, mi-a fost teamă că niște băieți strângători o vor face nevăzută la ceas de seară). 

Dar uite că pietricelele albe nu au doar rolul de a bucura ochiul, ci pot fi folosite și pe post de scrumieră, după cum se vede în imaginile surprinse în apropiere de sediul FDGR. Pentru unii, se pare că scrumiera sau coșul de gunoi sunt obiecte încă nedescoperite, iar fascinația pentru piatra decorativă întrece orice regulă de bun simț. Dacă tot arăta bine orașul, s-au găsit câțiva ghiolbani să-i aducă, pe ici pe colo, imaginea la nivelul apucăturilor lor. 

Foto: Răzvan NEGRU

 


comentarii
1 comentarii

Parcă ar fi o poză lângă Liceul Lazăr, dar nu cred că de la elevi sunt chiștocurile.
Poate nu știți, dar la Shopping City se vănd suflante pentru frunze uscate ca chiștoacele și aspersoare și aspiratoare. Nu mai trebuie puși infractorii arestați să le adune cu bucata de pe jos, ca cerșetorii ce mișună prin zonă și nu-i vede niciun politzai. Nici ăia nu se prea fac văzuți...
Ar?inell
11.09.2019 16:54
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia