Tribuna
brukenthal museum
Studenţii, limitare la plimbările gratuite cu trenul
Studenţii, limitare la plimbările gratuite cu trenul
© foto: pagina facebook CFR Infrastructura

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat, că Guvernul va adopta un act normativ prin care se va limita numărul de călătorii gratuite, cu trenul, pentru studenţi. În plus, limita de vârstă a studenţilor pentru a beneficia de gratuitate va fi de 26 de ani.
Teodorovici a precizat că ideea a fost inspirată "şi din alte zone ale Europei", şi că va avea loc o discuţie cu structurile studenţeşti înainte de a se lua o decizie în acest sens.
"Până pe 31 iulie, în momentul rectificării bugetare, se va luă o decizie şi în privinţa acestor măsuri. Sunt măsuri care trebuie să fie luate pentru că este logic şi sunt măsuri care vor asigura şi pe anii următori o sustenabilitate dorită. Nu sunt măsuri luate din lipsă de bani", a adăugat Teodorovici, citat de Mediafax.

comentarii
2 comentarii

Pacat!!! Ai fost cel mai bun ministru din randul secretarelor!
Demisia trebuia sa fie dupa evenimentele din 10 aug, acum ai dat dovada de lasitate, oricum erai demisa de colegii tai bravi, o stim cu totii.
16.07.2019 14:35
vedeti in ue cum functioneazachestia cu studentii
oricum pe trenul de week end vilce- SIBIU CLUJ
erau locuri goale,da in sibiu mior zis la gara ca mai au 12 locuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am prins unul,au urcat multi din blaj siteius,trenul so umplut
inapoi am venit cu buzul
adi3
16.07.2019 16:44
Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia