Tribuna
PNL
Stratul de zăpadă măsoară 8 centimetri la Bâlea Lac și 2 la Păltiniș
Ana Maria MĂTUŞOIU
2408 vizualizari
Stratul de zăpadă măsoară 8 centimetri la Bâlea Lac și 2 la Păltiniș


Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac măsura opt centimetri, marți, la ora 8, potrivit Agenției Naționale de Meteorologie. În stațiunea Păltiniș, la aceeași oră, stratul de zăpadă era de 2 centimetri.  

Județul Sibiu, sub avertizare de cod galben


Meteorologii au emis o atenționare meteo de cod galben, valabilă în intervalul 24 noiembrie, ora 16 - 25 noiembrie, ora 14. Potrivit Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, și județul Sibiu se află sub cod galben. ”În intervalul menţionat, temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei. Trecător şi izolat, precipitaţii mixte vor fi şi în zonele deluroase din restul teritoriului. Precipitaţii, local mai abundente, se vor semnala şi pe parcursul zilelor următoare”, transmite CMRTS.


Meteorologii de la ANM au estimat și evoluția valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 23 noiembrie - 6 decembrie. În Transilvania, în intervalul celor două săptămâni de prognoză, sunt estimate temperaturi ce se vor situa în general în jurul celor normale în această perioadă din an, cu maxime de 3 - grade și minime de -3...2 grade. În zilele de 28 - 29 noiembrie se anunță însă o vreme mai rece. În această perioadă, se anunță ploi, dar și lapoviță și ninsoare. 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA