logo
Ștranduri și piscine din județul Sibiu. Cât costă să ne răcorim?
Ana Maria MĂTUŞOIU
27269 vizualizari
Ștranduri și piscine din județul Sibiu. Cât costă să ne răcorim?

Majoritatea ștrandurilor din județ sunt deschise, așa că dacă vreți să vă răcoriți într-o zi călduroasă de iunie aveți unde să mergeți. La unele ștranduri prețurile au crescut, la altele au stagnat, iar la Ocna Sibiului, de exemplu, șezlongurile și dușurile cu apă caldă sunt gratuite. Chiar dacă în Sibiu oferta nu este bogată, aveți la dispoziție și alte ștranduri, în alte localități, unde puteți merge să vă răcoriți pe o vreme caniculară. 

Temperaturile vor fi din ce în ce mai mari, la fel și „pofta” de a ne bălăci în ștrandurile ori piscinele din județ. În Sibiu avem la dispoziție trei oferte: Ștrand Aqua Fun, Aria Aqua și Baia Populară. 

Unde ne răcorim în Sibiu 

Sibienii care vor să se bălăcească în oraș pot alege să meargă la Ștrand Aqua Fun, unde prețurile sunt la fel ca anul trecut. Adulții plătesc 20 de lei pentru un bilet, studenții, elevii și pensionarii 10 lei. (detalii AICI)

Tot în Sibiu există și opțiunea Aria Aqua, cei care aleg să meargă aici având acces și la Spa. De luni până vineri, între orele 6:30 - 9 și 20-22, biletul de acces costă 35 de lei. Pentru intrări ocazionale se percep 45 de lei, pentru o perioadă de 3 ore. Prețul crește cu 10 lei la 4 ore, cu 20 de lei la 5 ore, iar accesul nelimitat se face cu 60 de lei. Pentru cei care vor să meargă pe parcursul întregului an există opțiunea de abonamente. Pentru acces full la Aria, doritorii vor trebui să plătească suma de 4.100 de lei. (detalii AICI)

Prețuri mai mici sunt la La Baia Populară Sibiu, de pe strada Andrei Șaguna. Aici, adulții plătesc 8 lei pe oră, iar copiii, elevii și pensionarii 4,5 lei. Un abonament de o oră pe zi pentru adulți costă 113 lei pe lună, iar pentru copii, elevi, studenți și pensionari 57 de lei. (detalii AICI)


Piscina Piscina Versailles, la doi paşi de Sibiu

Una dintre cele mai elegante şi mai accesibile variante, este Piscina Piscina Versailles, aflată pe drumul dintre Sibiu şi Cisnădioara.


Piscina se deschide de luni până vineri la ora 9.00 şi se închide la ora 20.00. 
Intrarea costă 40 lei pentru adulţi, copiii între 5 şi 15 ani 20 lei şi cei sub 5 ani nu plătesc. În preţul intrării este inclus şezlongul şi accesul la toate activităţile din cadrul locaţiei: teren de tenis cu piciorul, volei pe nisip, loc de joacă pentru copii. 
Piscina este încălzită, apa având 27-28 grade. 
Barul şi bucataria le stau la dispoziţie clienţilor cu preparate estivale.
Tot aici se pot organiza petreceri pentru copii, onomastică sau cununie.

Detalii AICI.

Alte trei ștranduri în apropierea Sibiului

Există și alte opțiuni lângă Sibiu, cel mai apropiat ștrand fiind cel din Veștem.  Anul acesta, ștrandul Vestala s-a deschis în data de 2 iunie, intrarea costând 5 lei/zi. Oficial, ștrandul s-a deschis în iunie 2015, intrarea fiind gratuită atunci. Anul trecut intrarea era liberă în timpul săptămânii, iar sâmbătă și duminică un adult plătea cinci lei, iar un copil trei lei. (detalii AICI)

La îndemână este și Ștrandul Aqua Blue din Tălmaciu, unde copiii sub 6 ani intră gratuit, copiii între 6 și 15 ani plătesc 10 lei, iar cei peste 15 ani plătesc 15 lei.  (detalii AICI)

O altă opțiune este Ștrandul din Cisnădie, de pe strada Măgurii nr. 1, deschis între orele 9-19. Adulții plătesc 10 lei pentru un bilet, iar copiii, elevii și studenții 5 lei. Cei care vor umbrelă sau șezlong mai plătesc câte 5 lei pentru fiecare. (detalii AICI)

La ștrand, la Avrig

La 26 de kilometri de Sibiu veți găsi Aqua Club Elatis, un complex care atrage zilnic sute de vizitatori. Complexul din Avrig este dotat cu 150 de șezlonguri, cu saltea și umbrelă, iar pe malul piscinei se găgsesc și baldachine, pentru un plus de confort și răsfăț. Aici, adulții plătesc 20 de lei, elevii și studenții 15 lei, iar copii de până la 7 ani beneficiază de gratuitate. De luni până vineri șezlongul este gratuit, iar baldachinul se închiriază cu 30 de lei. În weekend, șezlongul se închiriază cu 10 lei și baldachinul cu 50. Se pot face abonamente lunare  cu 200 de lei pentru adulți și cu 150 de lei pentru elevi și studenți. Există, totodată, și pachete. Pachetul cu 10 intrări costă 180 de lei pentru elevi, 130 de lei pentru studenți, iar cel cu 20 de intrări costă 320 de lei pentru elevi și 240 de lei pentru studenți și elevi. Pachetul cu 30 de intrări costă 360 de lei pentru adulți și cu 50 de lei mai puțin pentru studenți și elevi. (detalii AICI)

Ape sărate și nămol sapropelic, la Complexul „Expro” Bazna

Cei care caută un loc mai special, cu ape sărate și nămol sapropelic pot opta pentru Complexul „Expro” Bazna. Aici, intrarea pentru adulți în timpul săptămânii este 25 de lei pe zi, iar în weekend prețul se dublează. Copiii plătesc 15 lei de luni până vineri și 25 de lei în weekend. Cei care vor să petreacă mai mult timp la acest complex au și opțiune de cazare. O cameră dublă se închiriază cu 330 de lei pe noapte, o cameră single cu 250 de lei, iar  un apartament pentru două persoane cu 400 de lei, în prețul camerelor fiind inclus micul dejun și accesul la piscină, saună și sala de fitness. (detalii AICI)  

La răcoare, la Ocna Sibiului

Printre opțiunile preferate ale sibienilor și turiștilor din întreaga țară sunt și Lacurile Sărate de la Ocna Sibiului. La SC „Lacurile Naturale Ocna Sibiului” prețul unui bilet pentru un adult este 20 de lei în acest an, copiii între 0-10 ani au gratuitate, iar copiii între 10-18 ani plătesc 10 lei pe bilet. Parcarea costă de 5 lei pe zi, iar de anul acesta nu se mai percepe taxă suplimentară pentru șezlong și nici pentru duș cu apă caldă. Noile prețuri au fost adoptate în ședința de Consiliu Local din 31 mai. (detalii AICI)

 
comentarii
3 comentarii

Din surse neoficiale am
Localnic
08.06.2017 09:12
Informatia dvs. este gresita! La strandul din Sibiu (Aqua Fun) pretul biletului de intrare este de 30 lei pentru adulti si 20 lei pentu copii!
eugen
15.06.2017 18:14
Alo, alo, domnii autori? ?trandul din Sibiu costa 30 de lei pt adul?i. V-a scris colegul Eugen acum o luna. Facem ?i noi s? corectam informa?ia din text?
Balacitul
11.07.2017 11:56
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia