logo
Staţia taxi de la Bulevard, mutată în faţa Parcului Astra. În zonă se va circula pe două benzi
Staţia taxi de la Bulevard, mutată în faţa Parcului Astra. În zonă se va circula pe două benzi
© Razvan Negru

Propunerea poliţiştilor rutieri de a fi mutată staţia de taxiuri din zona centrală, respectiv de la Bulevard, a fost aprobată săptămâna aceasta în comisia de circulaţie, spun reprezentanţii Poliţiei Rutiere Sibiu. După ce acest lucru se va întâmpla, pe acea bretea de circulaţie vehiculele vor avea la dispoziţie două benzi: una care merge spre Parcarea „Cazarma 90” şi alta pentru şoferii care vor să îşi continue drumul înainte. Oamenii legii consideră că în acest fel nu vor mai avea loc ambuteiaje în zona Piaţa Unirii.

  • „Ultima propunere pe care am făcut-o săptămâna aceasta şi s-a aprobat în cadrul comisiei de circulaţie a fost modificarea sistematizării pe artera de intrare către Farmacia 24 , paralel cu hotelul, respectiv mutarea acelei stații de taxi în așa fel încât blocajele pe care le-aţi observat cu siguranţă în utima perioadă de timp, în vară, în Piaţa Unirii, să nu mai aibă loc. Toată staţia de taxi va fi mutată astfel încât se va circula pe două benzi pe acea bretea”, a spus Costin David, împuternicit la comanda Poliţiei Rutiere a municipiului Sibiu.

 

Stația de taxi, mutată în fața Parcului Astra

 

Primăria Sibiu a anunțat, vineri, că va reconfigura zona de acces în zona parcării „Cazarma 90”, pentru a fluidiza traficul care se îndreaptă spre strada Tribunei.

  • „În urma discuțiilor comune ale membrilor Comisiei de Circulație s-a găsit o soluție, iar Primăria Sibiu va executa în teren lucrările de configurare a zonei, prin realizarea marcajelor corespunzătoare. Soluția identificată de Comisia de Circulație presupune rezervarea unei benzi strict pentru accesul spre parcare, cealaltă bandă rămânând liberă pentru traficul care se îndreaptă spre strada Tribunei. Trecerea de pietoni existentă în zona intrării în parcare va rămâne, însă stația de taximetre va fi mutată din locația actuală în locurile de parcare din fața parcului Astra”, spune Mirela Glogore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Marcajele vor fi realizate de firma contractată de Primăria Sibiu în noaptea de sâmbătă, 19 august spre duminică, 20 august.

© Razvan Negru
© Razvan Negru
© Razvan Negru
comentarii
4 comentarii

bunica fodor ce zice?cu taxiurili,le mutam unde?
PROPUNERE IN FATA PRIMARIEI /si aia nou si aia veche/
ardeo
18.08.2017 15:17
ardeo...esti taximetrist? ia un abecedar cu tine, cand stationezi mai citeste....
pisi rau
18.08.2017 16:20
Prin mutarea statiei de taxi se pierd locuri de parcare destul de multe, acestea fiind insuficiente in zona respectiva.
o soferita
20.08.2017 08:25
Nu e o idee rea. Suplimentar poate se implica politia si in legatura cu parcarea corecta in zona. Zilnic, in acelasi loc, este parcata o duba cu remorca plina de biciclete care ingusteaza mult spatiul de circulatie. Acelasi nesimtit, zilnic, in acelasi loc. Toate masinile se strecurau cum puteau printre masinile de taxi si remorca. Aa, si daca tot vorbim,acelasi lucru se intampla si in parcarea de la piata, plina de dubele celor care vand in piata. Au loc special rezervat in parcarea de la Scandia, insa din comoditate aglomereaza zona pietei. Si situati s-ar rezolva usor in ambele cazuri daca politia locala s-ar implica putin: amenzi zilnice o saptamana, doua, trei, pana ii ustura cu adevarat
dorin
21.08.2017 08:12
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia