logo
FITS
Start înscrierilor de proiecte pentru Maratonul Internațional Sibiu 2019!
Andra MARINESCU
716 vizualizari
Start înscrierilor de proiecte pentru Maratonul Internațional Sibiu 2019!
Fundația Comunitară Sibiu dă startul înscrierilor de proiecte pentru Maratonul Internațional Sibiu 2019.

 

"Ai idei care pot rezolva o problemă din comunitatea locală sau pot face Sibiul un oraș mai prietenos? Indiferent dacă te gândești la un proiect de revitalizare urbană, educațional sau organizarea unui micro-eveniment cochet, putem să-i dăm viață cu sprijinul întregii comunități, în cadrul celei de-a opta ediții a maratonului. Așteptăm atât proiecte de la echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de la organizații non-profit (ONG-uri) din județul Sibiu", este anunțul organizatorilor.

Termenul limită de trimitere a înscrierilor este 11 februarie.

"Uneori, scrierea de proiecte pare un pic SF. Și totuși, pe parcursul celor 7 ediții am văzut cum au crescut de la zero idei, s-au închegat prietenii și chiar organizații. Am învățat unii de la alții. Ne-ar plăcea să auzim și ideile tale cele mai trăsnite, despre care mai povestești din când în când cu prietenii. Astfel, în 17 ianuarie, între ora 18-20, ne dăm întâlnire la un training de scriere a proiectelor, la Științescu Hub, unde vei putea înțelege mai bine ce mâncare de pește sunt obiectivele SMART, cum să-ți stabilești un buget realist (în contextul maratonului), care sunt beneficiarii indirecți și vei putea pune întrebări ce te frământă", mai spun reprezentanții Fundației Comunitare Sibiu.

Și în 2019 vor intra în cursă 26 de proiecte.  Acestea vor fi selectate după cum urmează:10 prin vot public, (între 12 februarie, ora 14– 14 februarie, ora 23:59. Platforma de vot va fi indicată ulterior, pe canalele de comunicare ale evenimentului); 15 de către un juriu independent, alcătuit din reprezentanți ai comunității sibiene; în plus, Fundația Comunitară Sibiu va propune o cauză națională.

Proiectele selectate vor fi anunțate în data de 19 februarie.

"În cadrul maratonului din 2019 încurajăm proiectele ce conțin elementele inovative, originale, pe care proiectul le aduce în modul în care abordează și soluționează probleme din comunitate. Inovația poate să vină din noutatea ideii propuse, a modului de implementare sau abordarea unui domeniu neașteptat", adaugă organizatorii Maratonului de la Sibiu.

Depunerea proiectelor are loc în perioada 10.01-11.02, selecția și jurizarea oe 18 februarie, anunțarea proiectelor selectate pe 19 februarie, trainingul de fundraising: pe 27 februarie, înscrierea alergătorilor între 20 februarie - 13 mai, iar campania acestora de fundraising din 20 februarie până în 1 iulie.

Informații suplimentare despre Maratonul Internațional Sibiu pot fi găsite pe maratonsibiu.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia