logo
spartan
Stagiul militar redevine obligatoriu? Ministrul Apărării: "Vă reamintesc că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat!"
Rareș BIŢU
2624 vizualizari
Stagiul militar redevine obligatoriu? Ministrul Apărării:

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a anunţat că despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu s-a discutat de mai multe ori la nivelul ministerului, însă nu şi la nivelul Guvernului, potrivit news.ro. Fifor spune că, în prezent, stagiul militar obligatoriu în România este doar suspendat, nu anulat.
 

  • „Vă reamintesc că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat. Este o discuţie care apare tot mai des, sunt câteva state care au stagiul militar obligatoriu. Am discutat de multe ori lucrul acesta, dar există o analiză pragmatică faţă de acest subiect. Deocamdată nu am dus în Guvern această iniţiativă şi nici nu cred că putem discuta curând. De-asta căutăm alternative, de-asta avem şi legea rezervistului voluntar”, a declarat Mihai Fifor, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-a prezentat bilanţul primelor şase luni de mandat.

Stagiul militar obligatoriu a fost eliminat în România în 2007. În ultimii ani, mai multe state membre UE şi NATO, cum ar fi Franţa şi germania au analizat posibilitatea reintroducerii stagiului militar obligatoriu. Suedia a decis anul trecut să reintroducă stagiul militar obligatoriu. 

 

comentarii
5 comentarii

De unde măta plătești solda. You fucking bitch
LL
07.08.2018 21:17
Nu mai aveti obiectul muncii?
Nu mai puteti justifica fondurile?
Nu mai avem nevoie de voi.
Daca va fi nevoie de voi, doamne fereste, nu ve-ti face fata.
Maria
09.08.2018 07:58
Tot înainte tovarăși
Kim ir sen
09.08.2018 09:25
Stagiu obligatoriu. Hmm. Armata are bani pe care nu ai poate justifica?
Exemplu: Miliardele de $ Din Afganistan și Irak? Banii de pe drogherie, opiu sau metamfetamina
Incepem să nu mai avem încredere în Armată!
Un sibian
09.08.2018 10:04
Daca tot tindem spre totalitarism, P.S.D.-ul are nevoie de executanti la mitinguri si parade ca alt rol al Armatei nu se justifica !
Realist ,
11.08.2018 07:21
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia