Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Spectacolul TBS ”Fragile Love” și ”Rhapsody in Blue”, sold-out
Spectacolul TBS ”Fragile Love” și ”Rhapsody in Blue”, sold-out
Premiera spectacolului "Fragile Love" și "Rhapsody in Blue", în coregrafia neozeelandezei Aleisha Gardner, se va dansa cu casa închisă. Toate biletele puse în vânzare de către Teatrul de Balet Sibiu pentru acest spectacol au fost epuizate.


Iubitorii dansului vor avea ocazia să se bucure miercuri, 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu (Corpul A), de două povești spuse în pas de dans, pe muzica lui George Enescu și a compozitorului american George Gershwin.
Pe parcursul serii, publicul sibian va afla mai multe despre complexitatea și fragilitatea iubirii, prin intermediul ”Fragile Love”, o coregrafie care are ca sursă de inspirație o poezie a lui Randy Mascorro, transpusă în dans pe muzica lui George Enescu. Cei prezenți la eveniment nu vor rămâne, însă, captivi în meandrele iubirii, pentru că, prin intermediul ”Rhapsody in Blue”, vor face cunoştinţă cu spiritul american. Compoziția cu același nume a lui Gershwin va da o notă dinamică serii, prin tonurile de jazz și printr-o coregrafie spontană, cu schimbări de ton și dinamism.
Întregul eveniment are o durată de o oră.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia