Tribuna
Astra film
Şovăială, după votul din Parlament: „Am sperat ca cei care l-au susţinut pe Liviu Dragnea să-şi facă autocritica votând moţiunea”
ADVERTORIAL
653 vizualizari
Şovăială, după votul din Parlament: „Am sperat  ca cei care l-au susţinut pe Liviu Dragnea să-şi facă autocritica votând moţiunea”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială crede PSD se va agăţa de orice pentru păstrarea puterii.

„Să nu ne iluzionăm, pesediştii nu vor lăsa puterea din mână câtă vreme vor putea. Nu o să conteze decât în ultimul ceas  că oamenii sunt împotriva lor, iar ultimul ceas o să fie acela în care vor pierde toate alegerile. Scrutinul european a fost un început, dar dacă nu continuăm nu se vor opri. S-a văzut asta în Parlament, acolo unde disperarea că ar pierde ciolanul i-a unit şi  moţiunea opoziţiei unite a eşuat”, spune  Constantin Şovăială.

Deputatul liberal susţine ca social-democraţii vor încerca să-şi cosmetizeze imaginea în încercarea de a-i face pe oameni să uite.

„Recunosc că am avut aşteptări de la unii dintre colegii mei parlamentari, mai cu seamă de la cei de Sibiu. Credeam că vor găsi puterea de a-i respecta pe oameni, votul lor, şi că vor  trimite acasă un guvern total ineficient. Am greşit aşteptându-mă la o schimbare din partea unor oameni care l-au susţinut pe Liviu Dragnea până la arestare, a unora care nu s-au dezis de un condamnat  nici măcar cu un minut înainte de venirea dubei şi care au compromis astfel întreg Parlamentul României. Am aşteptat degeaba ca cei care au susţinut în fruntea Camerei Deputaţilor un om precum Liviu Dragnea şi în fruntea Guvernului ţării un personaj precum Viorica Dăncilă să-şi facă, susţinând moţiunea, un fel de autocritică”, susţine Şovăială.

„E limpede deja - şi vom avea dovezi tot mai clare - că PSD va încerca să-şi cosmetizeze imaginea cu speranţa că românii vor uita şi de haosul din economie şi de  iniţiativele din Justiţie şi de 10 august şi de altele. Probabil că nu o să mai vedem vechile feţe promovând PSD, vor găsi altele, probabil şi temele au să fie mai bine alese, dar e bine ca noi toţi să nu uităm că dincolo de toate acestea  sunt aceiaşi oameni! Sunt cei care l-au susţinut pe Liviu Dragnea, cei care l-au susţinut pe Tudorel Toader! La putere sunt tot ei!“, afirmă Şovăială, care adaugă că singura soluţie este ca PSD să piardă toate alegerile următoare.

„Deconectarea completă a acestor oameni de la putere se face prin vot şi fiindcă sunt insensibili la semnale, se face prin vot repetat. Este esenţial ca PSD să piardă toate alegerile. Numai aşa nu vor mai avea cum să se agăţe ca disperaţii de putere!”, spune, în încheiere, Şovăială.

 





comentarii
5 comentarii

Pasărea mălai visează! În altă ordine de idei, nu stiu dacă oamenii ii vor uita pe psd-sti, dar cu siguranță pe voi (pdl/pnl) va vor tine minte ca le-ati tăiat salariile si pensiile.
Allis
19.06.2019 20:56
Sovaiala, vrem altceva, ne-am saturat!
De fiecare data ne oferi analize, critici si jigniri la adresa PSD. Vrem un proiect concret, consistent, convingator gandit de tine, pentru sibieni, pentru tara. Poti, esti capabil de asa ceva? Restul e caterinca, deformatie profesionala de pe vremea UTC ului, cand erai secretar.
Marco Polo
19.06.2019 22:37
Exact! Domnii liberali alaturi de onor dl. presedinte nu vin niciodata cu propuneri concrete, cu idei , ci numai cu critici la adresa pesedeului.Pana acum, n-ai demonstrat nimic... Doar vorbe si jigniri.Halal!
///
20.06.2019 07:09
lasa ca au venit cei de la putere cu propuneri concrete:
- sa NU SE FACA NICI UN SPITAL acum si cu bani europeni, lasa ca le facem noi in parteneria PP sa mai plateasca fraierii ceva ca noi oricum ne tratam in strainatate tot pe banii romanilor;
- sa NU SE FACA NICI UN KM DE AUTOSTRADA, ba mai mult nici de reparatiile celor existenti nu se ocupa nimeni din cei de la CNAIR care au SALARII DE PESTE 20.000 EURO ;
- sa NU SE MAI MAREASCA PENSIILE ca doar au destui bani pensionarii, cu EXCEPTIA PENSIILOR SPECIALE PE CARE psd TOCMAI LE-A MULTIPLICAT;
sa NU SE CONSTRUIASCA NICI O SCOALA din fonduri europene sau de la guvern; oricum sunt prea multe si nu avem bani nici sa le construim WC-uri si sa asiguram apa curenta !

asta e programul de guvernare al psd recent actualizat.
e identic cu cel cu care au castigat alegerile din 2016 nu ?

fraieri sa fie romanii, ca hoti are psd destui !
robert
20.06.2019 13:48
Robert --nici un partid care vine la guvernare nu poate face nimic -- industria --romaneasca la pamint-- pamintul arabil 45/ 100 dat la straini --padurile chelite --mici meseriasi gituiti la maxim -- datoria tarii peste stacheta normala -- asa ca daca pnl-isti vor venii la guvernare o sa o ia de la capat -- rezerve bancare -- in minus --infrastructura la pamint asa ca doar taieri de pensii nesimtite si salarii dublate la guvernanti saiu poate taieri de salarii si pensii la oamenii normali -- nu fac altceva decit o intoarcere ( si aici ma supar ca romanii nu sunt patrioti-- sa puna mina, solidari --stringind putin cureaua ca sa treaca la normalitate)) la a iubii mai mult -psd-istii care dau cu mina libera --dar vor suferii ceii ce muncesc cinstit-- iar cei destepti nu fac altceva decit sa paraseasca tara-- be blessed!
21.06.2019 03:12
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia