logo
Șofer care circula băut, fără permis și cu număr de înmatriculare fals, reținut de polițiști
Șofer care circula băut, fără permis și cu număr de înmatriculare fals, reținut de polițiști

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, iar acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare prevetivă.

În fapt, la data de 10 martie, în jurul orei 23.40, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Cristian.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals. Mai mult decât atât, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 13 martie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile pubilce a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu. (L. B.)

FOTO Arhiva

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia