logo
Șofer care a accidentat o femeie pe strada Constituției, a întrebat-o dacă se simte bine și a plecat, căutat de polițiști
Laura BUCIU
1395 vizualizari
Șofer care a accidentat o femeie pe strada Constituției, a întrebat-o dacă se simte bine și a plecat, căutat de polițiști

Polițiștii caută un șofer care a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni de pe strada Constituției, a întrebat-o dacă se simte bine, apoi a plecat, este căutat de polițiști, după ce victima s-a dus la spital acuzând dureri.

  • „La data de 13 martie, în jurul orei 18.30, reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu au sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului s-a prezentat o femeie care a declarat că a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate de către polițiști și a audierii victimei s-a stabilit că în jurul orei 15.30, în municipiul Sibiu, o localnică, în vârstă de 39 de ani, a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada Constituției pe trecerea de pietoni amplasată la intersecția cu bvd. Corneliu Coposu. Conducătorul auto s-a oprit, a coborât din autoturism și a întrebat femeia dacă se simte bine și dacă are nevoie de intervenția unui echipaj medical. Întrucât sibianca i-a declarat că nu a fost rănită, că se simte bine și nu dorește să fie transportată la spital, șoferul a plecat de la locul evenimentului”, arată Poliția Sibiu.

În jurul orei .8,00, femeia s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu acuzând dureri în partea superioară a corpului, iar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că nu necesită internarea.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia