logo
Skate park pe 7.500 metri pătrați la Obor
Sorana MAIER
3963 vizualizari
Skate park pe 7.500 metri pătrați la Obor

Consilierii locali ai Sibiului vor vota în ședința de joi proiectul tehnic pentru construcția unui parc skate în zona Obor. Primăria Sibiu a contractat la sfârșitul anului 2017 actualizarea proiectului tehnic pentru realizarea skate park-ului în zona Pieței Obor, pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, iar proiectantul, SC Sport Play Systems SRL, a predat noile studii și indicatorii pentru realizarea investiției, documentația fiind supusă aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința extraordinară din data de 15 februarie.
Conform acesteia, investiția estimată la 5,6 milioane lei prevede amenajarea instalațiilor pentru skateboarding cu rampe și bank-uri din beton turnat în teren. De asemenea, este inclusă amenajarea aleilor, a drumurilor, a parcărilor, a zonelor pietonale și a iluminatului public specific. (planșele atașate)
După aprobarea Consiliului Local, Primăria Sibiu va iniția procedura de achiziție pentru lucrările propriu-zise.


comentarii
1 comentarii

o MEGA prostie marca primaria Sibiu! bani cheltuiti aiurea!!! sunt multe altele de facut inaintea unui skate park!!! aia se face dupa ce ai spitalele si gradinitele puse la punct! si strazile si toate celelalte locuri publice care sunt folosite de marea majoritate a platitorilor de impozite!!! de ce? din minim respect!!! si pentru ca cei care eventual vor folosi acest parc nici NU platesc impozite si nici cu scoala si educatia nu stau grozav!!!
un sibian
15.02.2018 08:28
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia