logo
Skate Park de 10.000 metri pătraţi lângă Piaţa Obor. Astrid Fodor, primarul Sibiului: "Zonă complexă de agrement, nu doar rampe, cu drum de acces şi parcare"
Skate Park de 10.000 metri pătraţi lângă Piaţa Obor. Astrid Fodor, primarul Sibiului:

După realizarea documentației necesare și a proiectului tehnic, Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru lucrările propriu-zise de construcție a skate park-ului de lângă Piața Obor.

Procedura a fost publicată pe SICAP, iar termenul de depunere a ofertelor este 5 iunie 2018, anunţă reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu.

Parcul urmează să fie amenajat pe un teren de 10.000 de metri pătrați care în prezent este neutilizat, situat în imediata vecinătate a Pieței Obor.

“Dorim să construim aici o zonă complexă de agrement, cu toate dotările necesare. Prin urmare, nu vom amenaja doar niște rampe, ci și anexele și infrastructura necesară, de la vestiare și zonă verde, până la iluminat, drum de acces și locuri de parcare”, a declarat Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu. 

În baza acestui contract licitat vor fi amenajate:

* Skatepark-ul cu platforme împrejmuite pe care se vor monta 8 ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice;

* Iluminatul public corespunzător pentru acest parc.

* O clădire anexă cu o suprafață de 72 mp care va servi drept vestiar și spațiu de depozitare, cu acoperiș înierbat tip terasă

* Un drum asfaltat cu 2 benzi prin care se face accesul dinspre Calea Șurii Mari

* Peste 70 de locuri de parcare din dale înierbate

* Amenajarea de spații verzi și plantarea de arbori.

* Amenajarea gardurilor și construcția porților de acces

  • "Lucrările sunt evaluate la 5 milioane de lei, iar constructorul care va adjudeca acest contract va avea la dispoziție 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor pentru a finaliza lucrările de construcție", transmit reprezentanţii Primăriei Sibiu.
comentarii
1 comentarii

BANI CHELTUITI AIUREA!!! MAI BINE ERAU FOLOSITI PENTRU CURATENIE LA SPITALUL JUDETEAN...!!!
un sibian
15.05.2018 16:00
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia