logo
spartan
Skate-park de 1 milion de euro la Piața Obor. Rampe pe 3.000 mp, vestiare, spații verzi și parcări pentru autobuze
Sorana MAIER
3445 vizualizari
Skate-park de 1 milion de euro la Piața Obor. Rampe pe 3.000 mp, vestiare, spații verzi și parcări pentru autobuze
Șantierul skate-parkului este în toi © Răzvan NEGRU

Skate-park-ul pe care Primăria Sibiu îl amenajează pe un teren de 10.585 mp în zona Pieței Obor va fi gata în prima jumătate a acestui an, iar lucrările sunt în plină desfășurare.

Rampele sunt deja conturate, parte din parcare este amenajată, iar muncitorii lucrează acum la montarea dalelor și amenajarea rampelor.

Acesta este primul mare complex sportiv de acest gen al Sibiului și este amenajat în baza unui contract de aproximativ 1 milion de euro semnat de Primăria Sibiu cu firma SC Sport Play Systems SRL Turda.

Skate-parkul are platforme împrejmuite pe care sunt montate opt ansambluri alcătuite din elemente prefabricate şi elemente monolit din beton armat specifice, ce acoperă în total o suprafață de peste 3200 mp.

Cei care vor face sport în noul skate-park vor avea la dispoziție un vestiar cu șapte încăperi, într-o clădire cu o suprafaţă de peste 100 de metri pătraţi, cu instalație electrică și instalații sanitare.

Lucrarea prevede amenajarea iluminatului public, a 66 de locuri de parcare din dale înierbate pentru autoturisme și șase parcări pentru autobuze, care deja sunt în mare parte amenajate, spaţii verzi pe o suprafață de 2900 mp, plantarea de arbori, garduri şi porţi de acces, o zonă pietonală de peste 2.000 mp.

Accesul se va face pe un drum asfaltat cu două benzi prin care se face accesul dinspre Calea Şurii Mari.

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
7 comentarii

am vazut termene la stadion! nu va cred
skate perk ok,parcari buz ok TERMEN............................................
ardeo
10.04.2019 15:27
Nu cred ca era o prioritate, avand in vedere ca circulam in apropiere pe strazi de pamant....si mai si platim la primarie pentru asta!
Netz
10.04.2019 16:56
Tanti Aglaia , primărița este o bunică care ar trebui să stea acasă cu nepoțeii . Dacă nu are nepoței sa înfieze . Ca primar este dezastru! O putem compara cu primul ministru.
Skate bla bla bla este un sport fără viitor in Romania . Un sport de nișă care îl practică tinerii deșirați. După 20 de ani nici dracul nu își mai rupe oasele in așa ceva.
Mai bine renova săli care au nevoie de renovare sau construia un centru de fitness ,calistenice, un centru mic de alpinism Etc . Oricum orice altceva.
State John
10.04.2019 22:52
Skate park. Cool.
În sfârșit avem un skate park...
Bravo Primăriei.
Orașul ăsta Sibiu nu este condus de Doamna Fodor .
Nu mai dați vina pe Doamna Primar Fodor.
Doamna Fodor să stea liniștită.
Sibiul este condus din afara țării.
Leonard
11.04.2019 08:25
mai bine se investeau 1 mil euro in scoli, gradinite, spitale sau drumuri..."D-na Fodor" este de departe cel mai slab primar pe care l-a avut Sibiul...FDGR sa iasa urgent cu alt candidat la primarie sau adio vot!!!
un sibian
11.04.2019 12:03
Incredibil pe ce isi permite primaria sa arunce banii! Este strigator la cer!Sper ca nimeni nu o sa mai voteze Forumul vreodata, dar inca o tura mai trebuie sa asteptam...
Sile
11.04.2019 13:48
Ce gluma proasta! Dna primar Obor si tichia de margaritar...
13.04.2019 13:23
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia