Tribuna
Sibiul are un nou parc pe bulevardul Corneliu Coposu
Sorana MAIER
2951 vizualizari
Sibiul are un nou parc pe bulevardul Corneliu Coposu
© Primăria Sibiu

Dâmbul de pe bulevardul Corneliu Coposu a fost transformat de Primăria Sibiu într-un loc pentru petrecerea timpului liber și a amenajat zona în așa fel încât să respecte proximitatea zonei istorice a orașului.

“Aspectul și funcționalitatea zonei s-au schimbat complet, fiind o lucrare foarte reușită. Am redat acestă zonă sibienilor care și-au exprimat în numeroase rânduri dorința de a avea în oraș mai multe zone pentru petrecerea timpului liber. Sper că o vor folosi cu responsabilitate și respect pentru bunul public”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.
Așa cum am anunțat luna trecută, zona a fost viabilizată, s-au reamenajat căile de acces dinspre bulevardul Corneliu Coposu și strada Gimnasticii, aleea de pe strada Gimnasticii putând fi utilizată pentru accesul cu căruciorul de copii. De asemenea, s-au amenajat alei și iluminatul public cu stâlpi și corpuri de iluminat cu LED.
Pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați au fost amenajate o zonă de street workout cu 7 modele de echipamente:diverse bări de tracțiune și aparate pentru workout precum și două aparate de tip stepper, o zonă de odihnă dotată cu bănci și un loc de joacă pentru copii dotat cu un complex de joacă, balansoare de diverse tipuri, leagăne și un carusel; precizăm că echipamentele sunt acreditate cu certificat ISO și sunt conforme cu standardele europene în vigoare privind siguranța.
Zona a fost mobilată corespunzător cu rastele pentru biciclete, coșuri de gunoi și o cișmea cu apă potabilă.

© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA