Tribuna
Astra film
Sibiu. Zona de blocuri din Henri Coandă și Oțelarilor intră în reparații capitale. O firmă din Satu Mare face amenajările
Sorana MAIER
1088 vizualizari
Sibiu. Zona de blocuri din Henri Coandă și Oțelarilor intră în reparații capitale. O firmă din Satu Mare face amenajările

Zona de blocuri dintre străzile Henri Coandă și Oțelarilor va intra în reparații capitale, după ce Primăria Sibiu a semnat miercuri, contractul pentru execuția lucrărilor.

Proiectul este o continuare a programului amplu, multianual, de reabilitare a cartierelor de blocuri din oraș.

Contractul în valoare de 3,46 de milioane de lei este finanțat din bugetul local și a fost atribuit firmei Ceconi SRL din Satu Mare, în urma unei proceduri publice de achiziție.

Constructorul va avea la dispoziție 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru a face lucrările, transmite Primăria Sibiu.

Reparațiile capitale prevăd reabilitarea străzilor și aleilor, prin modernizarea carosabilului și a trotuarelor, amenajarea și reconfigurarea spațiilor de parcare, amenajarea unui iluminat public cu LED, amenajarea unui loc de joacă între blocuri în suprafață de peste 100 mp și lucrări la canalizarea pluvială.

 

 


 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia