logo
Sibiu Wedding Days vine cu peste 85 de expozanți și o nuntă cadou
Andra MARINESCU
3191 vizualizari
Sibiu Wedding Days vine cu peste 85 de expozanți și o nuntă cadou
În weekend, între 16 - 18 februarie, Redal Expo va găzdui cel mai mare târg de nunți din Sibiu, respectiv Sibiu Wedding Days. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta ediție, reunește în acest an peste 85 de specialiști și furnizori de servicii și produse din domeniul nunților.


Toți cei care se pregătesc de nuntă au șansa de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi, în același loc, toate serviciile necesare pentru ziua cea mare: de la rochii de mireasă și costume de mire, aranjamente florale, decorațiuni, saloane de evenimente, până la invitații, accesorii, mărturii, formații de nuntă, servicii foto-video și multe altele.


O nuntă cadou și alte premii la tombolă


An de an, organizatorii târgului de nunți Sibiu Wedding Days, alături de parteneri, organizează o tombolă în urma căreia oferă unui cuplu norocos o nuntă cadou pentru 150 de persoane, cu servicii de calitate: sală de nuntă cu meniu de mâncare și băuturi, machiaj și coafură pentru mireasă, formație, cabină foto, servicii foto și tort de nuntă.
Pe lângă nunta cadou, cei care vizitează expoziția au șansa să câștige unul dintre celelalte premii puse în joc: o rochie de mireasă, un voal de mireasă, o ședință foto after wedding sau spumantul pentru marele eveniment.
La această tombolă se pot înscrie toți vizitatorii târgului, pe baza talonului de înscriere pe care îl primesc la intrare, odată cu biletul de acces. Marea extragere va avea loc duminică, 18 februarie, începând cu orele 17.
Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.sibiuwedding.ro sau pagina oficială de Facebook a expoziției, www.facebook.com/TargDeNuntiSibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia