logo
Sibiu: stand de 30 mp și 2.000 de broșuri și hărți la Târgul de Turism al României
Sorana MAIER
711 vizualizari
Sibiu: stand de 30 mp și 2.000 de broșuri și hărți la Târgul de Turism al României

Sibiul este prezent de joi la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care are loc la Pavilionul Romexpo din București în perioada 16-19 februarie. 
Primăria Sibiu a amenajat cu fonduri din bugetul local un stand de 30m2 în pavilionul C4 al Romexpo, dotat cu desk-uri, o masă și scaune pentru discuții și decorat cu fotografii din Sibiu. Echipa Primăriei Sibiu va aștepta vizitatorii cu aproape 2000 de materiale, printre care se numără broșura de prezentare a orașului în română, engleză și germană, hărți cu orașul și centrul istoric și CD-uri cu informații despre patrimoniul istoric al Sibiului. 

  • Ca în fiecare an, standul municipiului este alăturat celui al județului Sibiu. De anul acesta avem un motiv în plus pentru a ne uni eforturile în domeniul turistic după ce, în luna ianuarie a acestui an, am primit titlul de Regiune Gastronomică Europeană. În următorii trei ani vom pune accentul și pe resursele importante pe care le avem în domeniul culturii și tradiției gastronomice”, spune Astrid Fodor, primarul muncipiului Sibiu.

Evenimentul oferă ocazia prezentării ofertelor turistice pentru anul 2017, iar Sibiul va promova obiectivele turistice ale orașului, dar și atmosfera deosebită a orașului la care evenimentele culturale de pe parcursul anului contribuie într-o bună măsură, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia