logo
Sibiu Opera Festival. Data concertului Corului Madrigal, modificată pe 18 septembrie
Sibiu Opera Festival. Data concertului Corului Madrigal, modificată pe 18 septembrie
Un eveniment din agenda Festivalului de Operă de la Sibiu și-a schimbat data, din motive independente de organizator, după cum informează Filarmonica de Stat Sibiu.


Concertul ”Centenar” susținut de Corul Madrigal va avea loc marți, 18 septembrie, în loc de 25 septembrie, așa cum a fost programat inițial. Locul și ora de desfășurare rămân nemodificate, iar biletele achiziționate rămân valabile.
Potrivit organizatorilor, spectatorii care nu pot participa la eveniment din cauza acestei modificări, își vor putea recupera integral banii, de la Casa de bilete a Filarmonici de Stat Sibiu din strada Cetății, de luni până joi, între orele 10-12 și 13-16.
Ediţia a XVII-a a proiectului "Sibiu Opera Festival" se va desfăşura anul acesta în perioada 9 - 28 septembrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival, sunt programate spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii. Nu lipsesc  din programul acestei ediții momentul de arii din opere în spații publice – ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns la ediția X-a.
Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia