logo
Sibienii văd "Viza de DJ", la Astra Film Cinema
Sibienii văd
Când pasiunea depăşeşte barierele impuse de un sistem ce interzice aproape orice formă de expresie muzicală, petrecerile ilegale înfloresc exculsiv pe scena undergroundului. Cu un ritm ireal, însoţiţi de pericolul ce pândeşte la orice pas, Blade & Beard (Lama & Barba) sfidează normele şi organizează cele mai captivante petreceri din Iran. Despre viața de aici povestește și filmul "Viză de DJ", proiectat joi, 17 mai, de la ora 19, la Astra Film Cinema.


Anoosh și Arash sunt doi DJ din Iran și formează grupul "Blade and Beard", un cuplu de DJ de pe scena underground din Teheran. Într-o țară cu un sistem restrictiv și sufocant, cei doi artiști fac eforturi să găsească pe cineva dispus să le printeze coperta albumului neaprobat oficial. Viața lor se desfășoară între beat-uri de deep house și petreceri clandestine de succes în deșert, mereu aflați în pericolul raidurilor și arestărilor poliției moralității. Treptat, conștientizează că acasă viitorul lor ca DJ este departe de ceea ce visează, dar cariera celor doi poate lua un curs natural după invitația pe care o primesc la Zürich, la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică techno din lume.
Cu imagini de excepție și un soundtrack pe măsură, filmul "Viza de DJ", în regia lui Sue Meures, este un manifest pentru libertate și, mai ales, pentru libertatea exprimării si a artelor, o poveste despre curajul unor artiști, despre muzica lor refractară și despre rezistența prin artă în fața unui regim limitativ.  
Prețul unui bilet este de șase lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0751.166.516. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia