logo
Sibieni reținuți, după ce au fost condamnați de instanțe
Vasile ANTIPA
1055 vizualizari
Sibieni reținuți, după ce au fost condamnați de instanțe

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat și prins, joi, un sibian în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de  fals de monedă. Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile. Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Tot în cursul zilei de joi, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Benești, pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 1 lună și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Avrig, a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Conform mandatului emis de Judecătoria Avrig, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia