Tribuna
Sibianul Ioan Ovidiu Moldovan, condamnat în dosarul „Motorina”, este de negăsit. A fost dat în urmărire generală
Sibianul Ioan Ovidiu Moldovan, condamnat în dosarul „Motorina”, este de negăsit. A fost dat în urmărire generală
© Arhiva Tribuna

Ioan Ovidiu Moldovan, unul dintre cei condamnați în dosarul „Motorina”, în care fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, a fost achitat, a fost dat în urmărire generală, acesta nefiind găsit la domiciliu de la momentul în care decizia ÎCCJ a rămas definitivă.

Surse judiciare au declarat, joi, că Ioan Ovidiu Moldovan, administratorul Benz Oil, condamnat la șapte ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat, a fost dat în urmărire generală.

Ioan Ovidiu Moldovan are domiciliul în Mediaș, iar de la data rămânerii definitive a deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, acesta nu a fost găsit, autoritățile dându-l în urmărire generală.

Un alt sibian care avea afaceri cu combustibili, Pavel Dumitru Ghișe, asociat şi administrator al SC Ana Oil SRL Sibiu, condamnat tot la șapte ani pentru complicitate la evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat s-a predat de luni seara, la Arestul IPJ Sibiu, acesta fiind încarcerat.

Fostul președinte ANAF, Sorin Blejnar, a fost achitat, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul "Motorina" după ce în primă instanță el fusese condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. În același dosar, Viorel Comăniţă, director la Autoritatea Naţională a Vămilor (ANV) la data faptelor, și care a primit în primă instanță o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală, a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

comentarii
1 comentarii

In Costa Rica au cautat?
elena udrea
19.04.2019 14:52
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia