Tribuna
Sfârșit de iulie canicular în Sibiu
Sfârșit de iulie canicular în Sibiu
© Răzvan NEGRU

Temperaturile înregistrate în stațiile meteo din Sibiu vor ajunge la 33 de grade, la începutul săptămânii, ceea ce înseamnă călduri sufocante pentru cei care ies din case, mai ales la orele amiezii.

Luni, vremea se va răcori. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua, când local în zona de munte și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Izolat, la munte, vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.

Marți, vremea se va încălzi, devenind călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat, la munte, de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 33 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade.  

Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. 

Joi, în prima zi de august, vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. și se vor semnala averse de ploaie, izolat cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat de grindină. Local cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 18 grade. 

Vineri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala averse de ploaie, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 16 și 17 grade. 

În weekend, vremea se va menține în general instabilă, iar temperaturile vor scădea. Cerul va fi temporar noros. Local se vor semnala averse de ploaie, descărcări electrice și izolat grindină. Izolat, cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade. 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA