logo
Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat. "PSD a trecut printr-o cumpărănă foarte mare"
Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat.

Miniștrii Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc au demisionat, joi, în timpul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Cei trei, aflaţi şi pe lista premierului Mihai Tudose, au anunţat în şedinţa CEx că sunt dispuşi să demisioneze, însă majoritatea membrilor Conisiului Executiv al PSD care au luat cuvântul s-au opus.

Cu toate acestea, cei trei miniștri și-au menţinut deciziile.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb nu au putut fi convinse să nu demisioneze din Guvern astfel că „aproape toată lumea a plecat supărată”.

Liviu Dragnea a declarat, la finalul CEX PSD, că şedinţa a dura aproape şase ore pentru că foarte mulţi colegi din PSD au dorit să îşi exprime susţinerea pentru Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh, care şi-au menţinut decizia de a-şi prezenta demisiile. De asemenea, Răzvan Cuc şi-a prezentat demisia, a confirmat Liviu Dragnea, care a lăudat activitatea acestuia, precizând însă că au existat probleme de comunicare.

  • „Toţi colegii au adus argumente ca cele două colege să nu plece din Guvern (...) După toate orele de discuţie şi încă una cu ele, separat, toată lumea le-a cerut să rămână în Guvern. La final şi-au menţionat decizia de a demisiona, că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, după şedinţa Consiliului Naţional Executiv, că au existat „oameni de bine” din afara partidului care au influenţat liderii şi că acest lucru nu mai trebuie să se repete, recunoscând că formaţiunea pe care o conduce a fost în mare cumpănă.

  • „În permanenţă se inventează ceva. Cum apare o măsură bună, cum trebuie românii să simtă efectele, se întâmplă ceva. Poate românii nu simt. Sigur că e o supărare mare a tuturor, a premierului, a mea, a colegilor că puteam să discutăm de creşterea economică şi care e posibil să crească. Sperăm să reuşim să comunicăm mai bine. Le-am spus colegilor că toţi am greşit. Toţi ne-am lăsat influenţaţi de oameni "de bine" din afara partidului care au devenit grijulii cu PSD. Si oameni din alte instituţii publice, care dau sfaturi partidului si premierului cum e bine şi cum nu şi eventual să fie şi o încărcătură negativă”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa CEx al PSD.

Vineri vaa fi o altă şedinţă, de la ora 12, în care urmează să se decidă cine va ocupa portofoliile lăsate libere de cei trei miniştri demisionari.

 

comentarii
1 comentarii

nu corecteaza nimeni ?
eu am gasit 4 greseli de ortografie.
d-stra cate ati gasit?
marius
13.10.2017 09:00
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia