Tribuna
Astra film
Serviciile Primăriei Sibiu vor fi închise luni. Zoo este deschisă și de Rusalii
Serviciile Primăriei Sibiu vor fi închise luni. Zoo este deschisă și de Rusalii

Serviciile Primăriei Municipiului Sibiu, dar și serviciile publice subordonate Consiliului Local nu vor avea activitate în zilele de 16 și 17 iunie, prima și a doua zi de Rusalii, care au fost declarate prin Codul Muncii zile de sărbătoare legală.

Zoo Sibiu va face excepție și va fi deschisă publicului inclusiv în aceste zile de sărbătoarea legală, conform programului de funcționare normal: 9.30 – 20.00.

Serviciul de Stare Civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu nu va avea activitate luni, 17 iunie.

Înregistrarea deceselor va fi asigurată în ziua de sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 9 - 13. Decesele produse și nedeclarate sâmbătă, 15 iunie, duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie vor putea fi înregistrate marți, 18 iunie. La Cimitirul Municipal birourile vor fi închise, astfel că înregistrarea și programarea înmormântărilor nu va fi posibilă duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie. În aceste două zile de sărbătoare, accesul auto în Cimitir va fi gratuit.

Dosarele pentru oficierea căsătoriilor nu se vor putea depune luni, 17 iunie și, prin urmare, nu se vor oficia căsătorii în ziua de miercuri, 26 iunie.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia