logo
Senatorul Mircea Cazan, reacție după ce ministrul Bogdan Trif a acuzat „falsitatea liberalilor” la votul pentru referendum: „Să se întoarcă la cei 7 ani de acasă”
Senatorul Mircea Cazan, reacție după ce ministrul Bogdan Trif a acuzat „falsitatea liberalilor” la votul pentru referendum: „Să se întoarcă la cei 7 ani de acasă”

Senatorul liberal Mircea Cazan a avut o reacție dură, după ce ministrul Bogdan Trif, care este președinte al PSD Sibiu a spus că „falsitatea liberalilor s-a manifestat și în comisiile din Parlament, unde au votat împotriva acestui demers democratic, pentru ca, mai apoi, în plen, să voteze „pentru” doar de ochii lumii”. Cazan spune că aceste afirmații sunt „total false” și îi explică președintelui PSD Sibiu că fără votul liberalilor din Senat, reerendumul nu ar fi avut loc. Mai mult, îi recomandă lui Bogda Trif „să se întoarcă la cei 7 ani de acasă, petrecuți la Sibiu”.

  • „Doresc să îi amintesc domnului președinte PSD Sibiu Bogdan Trif că, fără votul liberaliror din Senat, acest referendum nu ar fi avut loc. Întrucât domnul Bogdan Trif nu este parlamentar și nu a fost în Parlament când au avut loc voturile în comisii și în plen, nu cunoaște cum a avut loc acest vot pentru referendum. Acest fapt, însă, nu îl scutește pe domnul Bogdan Trif să se întoarcă la cei 7 ani de acasă, petrecuți în Sibiu și să folosească un limbaj adecvat când se adresează unei doamne sau președintelui țării. Pentru informarea corectă a populației și a domnului Trif, precizez că pentru desfășurarea acestui referendum tera nevoie de 2/3 din voturi în Senat, iar cu excepția USR-ului și a unor colegi de la UDMR au votat și “falșii liberali” cum îi categorisește, iar votul a fost deschis prin apel uninonminal”, a spus Mircea Cazan.

Acesta se adresează și ministrului:

  • „Tinerețea dumneavoastră în politică nu vă scuză să apelați la jigniri și la cuvinte ce trec pragul bunului simț. Disperarea dumneavoastră la eșecul votului de la acest referendum, trebuie, totuși, să vă păstreze în limitele decenței comunicării. Atât liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și premierul social-democrat, Viorica Vasilica Dăncilă, prin comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Sibiu menționează că „PSD și-a asumat public susținerea pentru familia ….” Pe cale de consecintă cer demisia domnului Liviu Dragnea și demisia doamnei prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă pentru rezultatul referendumului și pentru banii cheltuiți pentru organizarea lui. Acești bani puteau fi folosiți în sănătate, educație sau în construcția de autostrăzi”, a mai spus Mircea Cazan, senator liberal de Sibiu.

 

comentarii
1 comentarii

Mare om, Cazan, senator exceptional, asemenea activitate ne se mai exista. De asemenea, Trif, un profesionist desăvârșit, ambii nu valorează nici o ceapă degerată
lenroc
11.10.2018 10:15
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia