logo
FITS
Senatorul liberal Mircea Cazan are cabinet parlamentar la Mediaș
Vasile ANTIPA
1165 vizualizari
Senatorul liberal Mircea Cazan are cabinet parlamentar la Mediaș

Senatorul liberal Mircea Cazan și-a inaugurat, vineri după amiaza, cabinetul parlamentar din municipiul Mediaș. Cabinetul senatorial Mircea Cazan din municipiu funcționează în sediul filialei Mediaș a Partidului Național Liberal, iar consilierul județean Florin Neag este cel care va primi sesizările medieșenilor și locuitorilor zonei de nord a județului și le va transmite senatorului sibian.

Mircea Cazan a declarat vineri după amiaza, la inaugurarea cabinetului său senatorial din Mediaș, că în acest fel, medieșenii și locuitorii zonei de nord a județului trebuie să știe că la nivelul municipiului Mediaș nu există doar senatorul Viorel Arcaș. În același timp, Cazan i-a transmis senatorului social democrat Viorel Arcaș, să se delimiteze de afirmațiile ministrului de Finanțe, care l-a jignit pe liberalul Florin Cîțu la dezbaterile din Comisia de Buget-Finanțe și l-a acuzat pe senatorul medieșean Viorel Arcaș că nu le-a permis parlamentarilor liberali sibieni să susțină amendamentul legat de centura municipiului Mediaș.

Cabinetul parlamentar al senatorului Mircea Cazan este deschis în cadrul sediului PNL Mediaș, iar persoanele care au diferite probleme de natură legislativă pot depune sesizările în acest loc. La inaugurarea cabinetului parlamentar au fost prezenți, pe lângă senatorul Mircea Cazan, primarul Gheorghe Roman și consilierul județean Florin Neag.

"Vreau să îi anunț pe medieșeni și nu doar pe ei, ci și pe locuitorii din zona de nord, faptul că aici nu există doar un singur senator, Viorel Arcaș. Începând de astăzi, orice problemă au oamenii pot să vină aici la sediul Partidului Național Liberal, aici o să fie deschis un cabinet, o să fie domnul Florin Neag în limitele disponibile, după amiaza, pe un anumit program, să preia toate problemele pe care le au oamenii din Mediaș în primul rând și din zona de nord a județului.

O primă interpelare de aici de la Mediaș va fi adresată Ministerului de Interne, doamnei ministru Carmen Dan, cu privire la terenurile care sunt în Mediaș, în zona Aviației. Vreau să încerc să obținem să fie trecute în domeniul Primăriei Mediaș. Vreau ca aceste terenuri să fie trecute la primărie, astfel încât să fie folosite cu toate facilitățile ulterioare pentru medieșeni.

Vreau să vă mai spun un lucru legat de domnul Viorel Arcaș. Eu am depus vineri dimineața o declarație politică la adresa ministrului Orlando Teodorovici și fac apel la domnul Arcaș ca persoană, nu ca membru PSD, să ia și dânsul atitudine pentru că era în drepta domnului Orlando Teodorovici legat de ceea ce a spus domnul ministru al Finanțelor la adresa domnului Florin Cîțu, chiparosule, ești un prost, ești urât și așa mai departe, lucruri care nu au voie să existe în Parlamentul României. Sper ca domnul Arcaș să ia o atitudine publică, ca om, și să facă un pas lateral față de ceea ce s-a întâmplat în Comisia de Buget-Finanțe înainte de buget.

S-a dezbătut bugetul pe repede-înainte și deși domnul Viorel Arcaș este președintele acestei comisii, nu a vrut să țină cont absolut deloc de amendamentele pe care le-au pus parLamentarii PNL sibieni și unul dintre și un amendament principal a fost centura Mediașului. Domnul Viorel Arcaș putea a doua oară la buget să fie implicat mai mult pe această temă. Degeaba vine dânsul apoi și spune ba că nu se poate, ba că eu am făcut. Era un moment oportun ca dânsul să spună eu nu sunt PSD, eu sunt medieșean, sunt alături de medieșeni și lupt pentru introducerea în buget a unei sume ca să demareze centura Mediașului.

Dânsul, la fel ca totți ceilalți, nu a vrut să asculte amendamentele noastre. Noi am mai avut și alte amendamente legate de alte orașe din județ, dar cred că cel mai important era legat de centura Mediașului", a spus senatorul Mircea Cazan.

"Pentru organizația locală a Partidului Național Liberal s-a produs un eveniment fericit. Eu mă bucur tare mult că domnul senator Mircea Cazan a luat decizia de a-și înființa la Mediaș un birou parlamentar.

În același timp cred că a ales o persoană potrivită, pe Florin Neag, un om activ, consilieri județean, astfel că îi invit pe medieșenii care au probleme de natură legislativă, care doresc să afle cum pot să-și rezolve anumite probleme, să vină la sediul Partidului Național Liberal din zona centrală, să ia legătura cu Florin Neag și sigur că la rândul său domnul Neag îl va putea contacta pe domnul senator și îmi doresc ca un număr cât mai mare de probleme care țin de Parlamentul României să poată să fie rezolvate", a precizat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

"Așa cum în calitate de consilier județean am încercat să strâng și să duc problemele Mediașului și ale zonei de nord în Consiliul Județean, sper că din această poziție alături de domnul primar și de domnul senator Mircea Cazan vom reuși să ducem problemele pe care medieșenii le au mai departe, în Parlamentul României.

Suntem astăzi la un pas important, pe care eu îl apreciez ca fiind unul bun pentru Mediaș, un birou senatorial nou la Mediaș. Este un lucru care merită atenția oamenilor și sperăm să putem întoarce această atenție către oameni până la urmă", a declarat la rândul său, Florin Neag.

comentarii
1 comentarii

CIZMELE DE MITA ELECTORALA LE IMPARTI ACUM SI IN MEDIAS ? SAU NU E MITA SUNT DOAR ATENTII ELECTORALE ??? HE HE HE
Cazan - nume sugestiv
17.03.2019 10:49
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia