Tribuna
Seminar Smart-Up Diaspora
Seminar Smart-Up Diaspora

Ultimele locuri la Seminarul Gratuit din proiectul Smart-Up Diaspora – Eusebiu Burcaș va vorbi despre oportunitatea oferită romanilor care își deschid afaceri în România de a beneficia de 40.000 de Euro, fonduri 100% neramabursabile

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, în parteneriat cu Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi și Asociaţia Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România - Filiala Arad

Vă invită

să participați la unul dintre Evenimentele de informare publică și dezvoltare antreprenorială din cadrul proiectului SMART-UP DIASPORA, organizate în Sibiu.

 

Vă așteptăm în data de 20 iunie 2018, ora 17:00 la Continental Forum Sibiu, Piața Unirii, nr. 10, Sibiu, România pentru a afla mai multe despre cum se pot accesa 40.000 euro nerambursabili în cadrul proiectului finanţat din fonduri europene, care sprijină românii din diaspora, să îşi deschidă o afacere în Romania.

Experții prezenți la eveniment îți vor oferi detalii despre program, procesul de înregistrare, desfăşurarea cursurilor, obţinerea finanţării cât și ce presupune derularea proiectului de investiţii.

Invitatul special este Eusebiu Burcaș - fondatorul primului program de educație financiară din România, Burcash- Managementul banilor. Cu o experiență de peste 25 de ani în antreprenoriat, Eusebiu este consultant de management certificat internațional și are la activ nenumărate proiecte antreprenoriale.

Ajută-i pe cei dragi să se întoarcă acasă pentru a-și deschide propria afacere în România. Înscrie-te cât mai repede la Smart-Up Diaspora Sibiu pentru că locurile sunt limitate.

Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de înscriere pe care îl găsești aici: https://burcash.ro/events/seminar-gratuit-smart-up-diaspora-sibiu/

Mai multe detalii despre proiect, puteți afla accesând site-ul http://diaspora-start-up.ro/

 

SMART-UP Diaspora este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Vino să ne cunoaștem!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia