Tribuna
Şef nou la Poliţia Municipiului Sibiu, după ce Adrian Drăghici s-a pensionat la 41 de ani
12685 vizualizari
Şef nou la Poliţia Municipiului Sibiu, după ce Adrian Drăghici s-a pensionat la 41 de ani

Poliţia Municipiului Sibiu are un nou şef. După ce Adrian Drăghici, care era împuternicit să ocupe această funcţie, şi-a încetat raporturile de muncă cu Ministerul Afacerilor Interne, prin pensionare, a fost numit alt comandant, tot prin împuternicire. Este vorba de de Cătălin Nicolescu. Până acum, acesta a ocupat funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Mediaş, după pensionarea lui Ion Cimpoeru.

Cătălin Nicolescu ocupă funcţia de şef al Poliţiei municipiului Sibiu din 22 mai.

Adrian Drăghici s-a pensionat la vârsta de 41 de ani, întrucât legea îi permite acest lucru după ce în cea mai mare parte a carierei în MAI a lucrat în Combaterea Crimei Organizate. Drăghici a venit la Sibiu de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Terorismului din Alba Iulia.

Înainte de a fi şef la Mediaş, Cătălin Nicolescu a lucrat şi el în acelaşi serviciu.

Niciunul dintre comandanţi nu a ocupat funcţia de conducere ca titular, ci prin împuternicire, până la organizarea unui concurs.






comentarii
3 comentarii

Felicit?ri, mult? s?n?tate ?i succes
Un sibian
25.05.2017 13:52
Felicitari! Rar auzim de oameni profesionisti pusi in functii importante ai mai ales cand ne referim la aspecte sensibile cum ar fi siguranta cetateanului, fara indoiala ca sunteti indreptatit sa savurati increderea cetateanului.multa bafta!
Claudiu
26.05.2017 00:37
Ceeee? Pensionat la 41 de ani? Dupa nici 20 de ani de munca? A avut misiuni ...pe Luna? Dar, spuneti-ne, va rog frumos, ce pensie ii vom plati pe luna de-acum inainte.
Nicu
26.05.2017 08:24
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA