Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Scriitorul Julian Gamentz prezintă "40 de zile” și "Cuvântul care mă însoțește”, joi, la BJ ASTRA
Andra MARINESCU
918 vizualizari
Scriitorul Julian Gamentz prezintă
Scriitorul româno-canadian Julian Gamentz organizează turneul de carte "Loc lângă tine, loc fără tine”, în cinci orașe din România, în perioada 14 – 18 mai 2018. La Sibiu, autorul poemului manifest "La moartea Regelui meu drag al României" va ajunge joi, 17 mai, ora 18, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA, unde își va prezenta volumele "40 de zile” și "Cuvântul care mă însoțește”.


Aflat într-o continuă călătorie, între țara natală și țara adoptivă, Iulian Gamentz scrie într-o limbă română de o deosebită acuratețe, prin care reușește să surprindă emoții și stări, trăiri și extaz sufletesc. Autorul celebrează familia, soția, copiii, părinții și scrie despre pierderea mamei soacre o carte-recunoștință, care creionează în mod rarisim în literatură un personaj luminos, generos și esențial.
Paginile celor două cărți – ”40 de zile”, un roman al despărțirii de un părinte, și ”Cuvântul care mă însoțește”, un jurnal de versuri și gânduri, împletite într-o fuziune de stiluri și abordări - îl descriu fidel pe autor drept un om echilibrat, dinamic, un familist și un patriot total angajat în misiunile vieții sale: de tată și soț și de român monarhist convins.
Prietenii virtuali și nu numai ai autorului îl vor putea urmări zilnic, pe contul său de Facebook – Julian Gamentz, unde va posta un preambul introspectiv - "Dialogul cărții cu autorul”- al celor mai relevante fragmente din cărțile lansate.
Evenimentul de la Sibiu va fi organizat cu susținerea Consiliului Județean Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia