logo
Scandalul de la barul din sat l-a trimis în arest
Scandalul de la barul din sat l-a trimis în arest
© Arhiva Tribuna

Un bărbat de 36 de ani, din satul Armeni, a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, după ce a făcut scandal la barul din sat. Potrivit poliţiştilor, în data de 11 octombrie, în jurul orei 21.00, în localitatea Armeni, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu un alt client al barului în care se afla, l-a lovit pe acesta din urmă cauzându-i vătămări corporale, care nu i-au pus viața în pericol. Bărbatul agresat are 32 de ani. El a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În prezent este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia