logo
Sărbătoare la Biserica din Armeni: ÎPS Laurenţiu Streza va sfinţi noile icoane
Sărbătoare la Biserica din Armeni: ÎPS Laurenţiu Streza va sfinţi noile icoane


Duminică, 23 aprilie, Parohia Ortodoxă Armeni va fi în sărbătoare. În urma lucrărilor efectuate, de consolidare, renovare şi realizare a unui nou iconostas, ÎPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, va binecuvânta şi sfinţi lăcaşul şi icoanele. Cu acest prilej, la solicitarea pr. paroh Nicolae Cosmin Drugan vor fi aduse şi Moaștele Sfinților Zotic, Atal, Camasie şi Filip de la Niculiţel, acum păstrate spre închinare la Mănăstirea Cocoş din județul Tulcea. Totodată, în Armeni vor fi aduse şi Moaștele Sf. Ier. Andrei Şaguna de la Catedrala Mitropolitană din Sibiu.
Întâmpinarea Sfintelor Moaște la Biserica din Armeni va fi sâmbătă, 22 aprilie, în prezenţa PS Episcop Ilarion Făgărășanul. (A. M.)comentarii
2 comentarii

urmeaza inghesuirea la moaste
...
21.04.2017 14:12
Exod--20-3- Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine-4-Sa nu-ti faci chip cioplit,nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri,sau jos pe pamint, sau in apele mai jos decit pamintul-5- Sa nu te inchiniini inaintea lor si sa nu la slujesti, caci Eu, Domnul Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea--- -- a celor ce ma urasc--- biblia B.OR.-- domnilor preoti si prea sfinti fericiti --voi, cititi biblia??
mike
21.04.2017 20:42
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia