logo
FITS
Şantierele Sibiului. Primăria continuă reparaţiile la străzi. Urmează lucrări pe tronsonul Morilor - Şaguna - Piaţa Unirii
Rareș BIŢU
1500 vizualizari
Şantierele Sibiului. Primăria continuă reparaţiile la străzi. Urmează lucrări pe tronsonul Morilor - Şaguna - Piaţa Unirii

Aşa cum semnalam în ediţia de marţi, Parcarea Teatrului a fost redeschisă publicului după ce s-au încheiat lucrările de reparații ale carosabilului și s-au înnoit marcajele. 

  • "Pentru că este vorba de o parcare centrală foarte solicitată aceasta a fost redeschisă, chiar dacă mai sunt de executat câteva lucrări care nu afectează parcarea, ci au legătură cu instalarea unor bariere care vor reglementa accesul în parcare", transmit reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu.   

Pe Calea Dumbrăvii au loc în aceste zile reparații ale carosabilului pe un nou tronson, cel situat între Cimitirul Municipal și intersecția cu strada Siretului. În prezent, este frezat stratul de asfalt vechi și urmează să fie așternut noul strat  în acest weekend. Circulația nu va fi închisă, dar se vor institui restricții și devieri în perioada lucrărilor. 

De luni, 15 octombrie încep lucrările de reparații pe tronsonul dintre strada Morilor și Piața Unirii. Până în 15 noiembrie va fi frezat vechiul strat de asfalt și va fi turnat unul nou. Frezarea se va desfășura fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. În paralel, pe acest tronson, continuă și lucrările la separatoarele de trafic.

De marți, 16 octombrie, încep lucrările de reparații ale pavajului de pe strada Alexandru Odobescu, de la intersecția cu strada Mitropoliei și până la Teatrul Gong. Lucrările constau în refacerea rosturilor pavajului, înlocuirea pietrelor degradate Parcarea pe această stradă nu va fi posibilă până duminică, 14 octombrie pentru că traficul va fi deviat prin această zonă pentru a nu opri circulația pe o stradă solicitată din centru. Șoferii sunt rugați să aleagă alte spații de parcare din zonă.   
 

 


comentarii
2 comentarii

Foarte bune reparatii! Deja au aparut primele doua gropi cam in dreptul teatrului dupa 4-5 luni de la asfaltarea grozava cu firma Tera Bilding.
Felicitari
Un om
12.10.2018 16:15
Chiar nu gaseste nimeni o metoda de a ”monta” gurile de canal la nivelul asfaltului ?Solutia este sa le ocolim dar sunt strazi unde parca sunt multe si alandala (ocolesti una si nimeresti trei) ...
Realist!
17.10.2018 07:59
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia