logo
FITS
Sala de lectură a Bibliotecii ASTRA așteaptă să fie repopulată
Andra MARINESCU
653 vizualizari
Sala de lectură a Bibliotecii ASTRA așteaptă să fie repopulată
Deschisă în urmă cu câteva luni, Sala de lectură de la etajul al V-lea din Corpul B al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu își așteaptă vizitatorii curioși să (re)descopere frumusețea cititului.


Colecțiile adăpostite aici includ peste 5.000 de volume: dicționare, cursuri de învățare a limbilor străine (engleză, germană, chineză), literatură în limbile italiană, germană și engleză, colecția "Gastronomica", cărți având ca subiect evenimentele premergătoare Marii Uniri, literatură de specialitate despre Primul Război Mondial, lucrări de limbă, cultură și civilizație americană. Acestea sunt disponibile la raft și pot fi consultate, conform regulamentului, în Sala de lectură. Accesul la Internet se face prin intermediul calculatoarelor destinate documentării sau al dispozitivelor personale, prin rețeaua wireless a bibliotecii.
Tot la etajul al V-lea, în "Spațiul telescopic al cunoașterii", proiect realizat de artista Lia Perjovschi, utilizatorii au acces la arta contemporană, la colecțiile de reviste IDEA, DOR și Parkett, la numeroase lucrări de cultură și civilizație.
În egală măsură, în zilele însorite, iubitorii de carte și studiu sunt invitați să-și petreacă timpul destinat lecturii pe Terasa Bibliotecii, de unde vor putea admira frumoasa panoramă a orașului Sibiu.
Sala de lectură a BJ ASTRA este deschisă de luni până vineri, între orele 8 - 20, și sâmbătă, între orele 9 - 13.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia