logo
RMN de la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Sibiu. Bogdan Trif: "Investigaţii gratuite pentru toţi pacienţii din judeţ!"
RMN de la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Sibiu. Bogdan Trif:

Ministerul Sănătăţii a livrat către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu un aparat de Rezonanţă Magnetică (RMN) de care vor beneficia toţi pacienţii din judeţ, transmite un comunicat al PSD Sibiu.

  • “E o promisiune pe care am făcut-o sibienilor încă din campania electorală şi ne ţinem de cuvânt. E primul aparat RMN pe care îl are spitalul sibian de la Revoluţie încoace, pentru a face investigaţii, în mod gratuit, pentru absolut toţi pacienţii din judeţ. Aparatul a fost achiziţionat direct de către Guvernul României, Spitalul Judeţean şi Consiliul Judeţean Sibiu nu au cheltuit bani din bugetul propriu”, a declarat Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Ministerul Sănătăţii a livrat aparatul RMN către spitalul din Sibiu în cadrul unui proiect naţional care va continua şi în perioada următoare.





comentarii
4 comentarii

Zeii PSDisti au fost mărinimoși. Au oferit plebei un aparat cumpărat din bani publici pe care și-l asumă că o promisiune îndeplinită. Nu suntem vrednici de așa entități.
Un ateu
02.04.2018 15:33
ESTI UN PDL - PNL-IST CARE A INCHIS SPITALE SI TE OFTICI CA IN SFARSIT SPITALUL ARE IN SFARSIT UN RNM.
Ateule
02.04.2018 16:26
@Ateule Las-o mai moale, daca s-a achizitionat acest aparat, nu l-a cumparat PSD-ul sau alt partid din banii lui, ci din banii contribuabilor. Meritul este al nostru, cei care plartim taxe, nu al PSD-ului (care probabil si-a luat "procentul" la achizitie). Nu am agreat PDL-ul, dar guvernare mai ticaloasa si mai prosta ca aceasta, nu am avut de la Revolutie pana astazi!
Mihai
03.04.2018 05:56
Prietene ai dreptate, asa e s-a cumparat din banii contribuabililor, dar de ce pana acum nu s-a facut acest lucru si de fiecare data cand avea cineva probleme era trimis la radiografie ( unde ce sa vezi era si iradiat foarte" sanatos") ??? Acum ca s-a luat de guvernul psd pt Sibiu, trebuie sa ii injuram si sa facem misto si sa spunem ca era normal sa se ia. PDL-PNL care e la butoane in Sb ( are consiliul judetean) trebuie laudat pt ca a inchis scoli si spitale in trecut ...nu ??? Si trebuie laudat mai ales ca pune pe butuci spitalul judetean !!! Hai ca se vede ca esti postac PNL -ist !!!
Pt@ ateule
03.04.2018 07:17
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia