logo
Reguli noi la Wizz Air: bagaje mai mici de la 1 noiembrie! Află dimensiunea celui mai mare troller admis
Rareș BIŢU
6306 vizualizari
Reguli noi la Wizz Air: bagaje mai mici de la 1 noiembrie! Află dimensiunea celui mai mare troller admis

Wizz Air schimbă regulile: începând din noiembrie, bagajele care pot fi luate la bord vor fi mai mici decât cele acceptate în prezent. Dimensiunea maximă acceptată nu va putea depăşi 40x30x20cm, anunţă profit.ro.

În urmă cu un an, compania aeriană a permis pasagerilor să urce la bordul avionului cu un singur bagaj de mână, cu dimensiuni maxime de 55 x 40 x 23 centimetri și o greutate de până la 10 kilograme, inclus în prețul biletului. 
De la 1 noiembrie 2018, fiecare pasager are dreptul să urce în aeronavă cu un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la  40 x 30 x 20 cm. Bine de ştiut: acest bagaj trebuie aşezat sub scaun. 
Pasagerii care achiziţionat serviciul de acces prioritar pot aduce în aeronavă un troller suplimentar, însă dimensiunea maximă nu poate depăşi 55 x 40 x 23 cm.

Tot de luna viitoare, Wizz Air introduce un nou tip de bagaj de cală, cu o greutate de maxim 10 kilograme, (tarif 7 euro) pe lângă opţiunile de 20, respectiv 32 de kilograme existente. 
Reprezentanţii companiei spun despre noile reguli că sunt facilităţi care oferă pasagerilor posibilitatea de a aduce un bagaj gratuit la bord începând cu data de 1 noiembrie 2018.

Noua politică de bagaje a pornit de la un studiu potrivit căruia peste 10.000 de zboruri anual sunt afectate de întârzierile legate de bagaje. În plus, susţin reprezentanţii Wizz Air, în ultimii cinci ani, durata medie a şederii la o destinaţie a scăzut continuu: fiecare al treilea pasager călătoreşte trei zile mai puţin, aşa încât nu ar avea nevoie de mult bagaje. "Ca o consecință a călătoriilor mai scurte, pasagerii WIZZ  împachetează ușor și inteligent", explică reprezentanţii companiei. 


Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și unul dintre cei mai mari transportatori aerieni din România. În prezent, flota Wizz Air numără 86 de aeronave Airbus A320 și A321 și asigură aproximativ 500 de rute de la 28 de baze, asigurând legături între 144 de destinații din 43 de țări.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia