logo
FITS
Raluca Turcan, PNL: "Sibienii trebuie să-i cunoască pe cei cu ajutorul cărora PSD acţionează împotriva cetăţenilor români”
Raluca Turcan, PNL:

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul de Sibiu Raluca Turcan, susţine că sibienii trebuie să-i cunoască pe cei care participă la distrugerea principiilor europene.

“PSD nu este o organizaţie abstractă, chiar dacă a devenit echivalentul unei grupări infracţionale. PSD este format din indivizi, unii mai buni, însă foarte mulţi toxici şi care acţionează slugarnic în scopul propriilor interese şi al intereselor şefului lor. Sibienii trebuie să-i cunoască pe cei cu ajutorul cărora PSD acţionează împotriva cetăţenilor români şi care participă la distrugerea principiilor europene la noi în ţară. Cred că e bine să-i cunoască dupa nume şi prenume astfel încât să le poată cere explicaţii”, spune Turcan, făcând referire la parlamentarii social democraţi de Sibiu.
Liderul PNL susţine că ceea ce se întâmplă în Parlamentul României este cel mai bun, dar şi cel mai trist exemplu de derapaj de la valorile democraţiei.
“PSD şi ALDE ignoră realităţi aritmetice dovedite acum o săptămână prin votul din Camera Deputaţilor împotriva lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache şi fac asta inclusiv cu sprijinul pesediştilor din Sibiu. Aceştia din urmă şi-au asumat şi ei rolul de marionete dat de şefi. Sibienii trebuie să ştie asta şi să se întrebe dacă pentru asta le-au dat votul”, spune Raluca Turcan.
Preşedintele PNL Sibiu susţine că modul de acţiune al PSD dovedeşte disperare pe toate planurile.
“Se pregăteşte Ordonanţa de modificare a codurilor penale, o procedură care evită Parlamentul, care este ilegală şi imorală şi care trebuie să ne aducă aminte tututor de motivele care ne-au scos în stradă săptămâni la rând. PSD se aşteaptă ca românii să nu mai aibă energie şi să accepte mizeriile acestea”, afirmă Turcan. Parlamentarul liberal mai spune şi că graţierea şi amnistia puse la cale de actuala majoritate vor face rău nu doar imaginii României ci şi cetăţenilor în mod direct fiindcă împreună cu politicienii Puterii scăpaţi de belelele Justiţiei o să se plimbe în libertate şi alţi infractori, violenţi.
“De altfel, efecte ale altor decizii de celemenţă nu îndeajuns cântărite s-au văzut deja: oameni băgaţi în spitale de tot soiul de recidivişti”, atrage atenţia Turcan.

comentarii
4 comentarii

in nici 2 ani am imprumutat 100 MILIARDE de EURO la dobanzi uriase.
din fericire pentru psd care au furat banii astia returnarea lor incepe din 2022 asa ca nu mai e problema lor.
dar ramane problema noastra !
marirea pensiilor cu inflatia se amana pentru 1 septembrie desi legea prevede asta la 1 ianuarie. dar pentru marirea pensiilor speciale si salariile parlamentarilor sunt bani de la 1 ianuarie.
costul energiei va creste cu 10 pana la 20% iarna asta dar nu conteaza.
salariile bugetarilor sunt inghetate, primele si bonusurile anulate iar angajarile interzise.
guvernul ia dividende si la companiile care sunt pe pierdere si a golit fondurile lor de investitii totul de bine ce o ducem !
autostrazile prevazute pentru anul acesta se amana pentru ... 2025-2030 !
dar Romania nu are nevoie de bani europeni nerambursabili acum.
nu, noi face tot peste n-spe ani in parteneriat public privat peste 10 ani adica statul construieste si privatii adica psd-ul sifoneaza banii.
curat murdar ca si psd-ul !!!
psd e partidul infractorilor care legifereaza hotia
12.12.2018 20:26
100 miliarde ? Esti sarit rau de tot ! Cu cat re plateste Turcan BOTosani ?
Pt postacul PNL-ist
13.12.2018 08:43
du-te plangi la daddy dragnea poate iti mareste alocatia.
oops, nu se mai mareste ca nu "este" bani decat pentru salariile parlamentarilor si pensiile speciale.
toate datele sunt din comunicatele guvernului asa ca daca nu iti plac cearta-te cu analfabetii, plagiatorii si hotii din guvern !!!
sau cu coordonatorul sef dragnea care zicea ca programul de guvernare va fi respectat la virgula.
din pacate se referea la programul ascuns, cel cu spalarea banilor hotilor din partide si gratierea lor, nu la cel folosit pentru prostirea multimii.
saracutul mic psd-ist s-a ofticat pe realitate
13.12.2018 09:15
singura pdlista din botshani in pnl sibiu
studii la moscova
adevaratii liberali sibieni unde sint?pe ei ii cred pe blondina asta nu!
ardeo
13.12.2018 18:45
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia