logo
Raluca Turcan: „Fac un apel la parlamentarii de bună credinţă să voteze împotriva acestui guvern în Parlament!”
Raluca Turcan: „Fac un apel la parlamentarii de bună credinţă să voteze împotriva acestui guvern în Parlament!”
Fiecare zi cu PSD la guvernare va adânci stagnarea şi va cauza pierderi importante pentru economie. Investiţiile ne vor ocoli în continuare dacă Dragnea şi asociaţii săi iresponsabili şi penali rămân la guvernare.

“Dacă vrem să salvăm România, nu trebuie să ne rugăm să forţeze Preşedintele Constituţia ci să cadă acest guvern în Parlament. Preşedintele trebuie să rămână ancora principală a legalităţii în România. Un grup de infractori a ajuns legal la putere şi ei trebuie îndepărtaţi tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament şi pe respingerea Guvernului”, susţine Raluca Turcan.

“Fac un apel la parlamentarii de bună credinţă şi la toţi cetăţenii oneşti din aceasta ţară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament! E clar pentru toată lumea că doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale. Nu ştim nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări. Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, preşedintele României are obligaţia de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecinţelor”, a mai spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan a declarat că dacă preşedintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. “Dar, atenţie! Doar suspendare, nu şi referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea preşedinte interimar, schimba şefii parchetelor, puneau mâna pe justiţie şi apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Preşedintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României. Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecinţe interne şi externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înţeleagă în ce mod teribil au fost minţiţi şi cât preţ pun PSD şi ALDE pe votul lor. Zero!”, Raluca Turcan, preşedinte PNL Sibiu.

comentarii
3 comentarii

PNL a fost impotent la alegerile parlamentare si nu a trecut de 20% desi la alegerile locale avea cam 39 %. S-a culcat pe o ureche, crezand ca o sa faca alianta cu USR si PMP si o sa fie la putere. Uite ca s-a inselat amarnic. Iar acum PNL face gargara.....
Mai asteptati inca 3 ani de acum incolo, faceti curatenie in partid, lasati nepotismele deoparte si nu mai bagati in fata oameni cum sunt : Deaconescu Ioana, Pop Razvan, Cîmpean Daniela.
Cristian
19.01.2018 14:40
fac un apel ca acesata pdlista basista ebista
blonda din botsheni
sa fie data afara din organizatia sibiu
pupaza pupazeste din nou
STUDII LA MOSCOVA HAHAHA
ARDEO
19.01.2018 15:27
Coana Raluca Moscovita,ce doctrina cunosti din vechiul PNL?Acum te dai mare penelista si tu il pupai pe toate partile pe Basescu cand erai la pdl.Rusine, ca mai apari in fata publicului.
apostol constructorul
20.01.2018 15:55
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia