Tribuna
Raluca Turcan, despre întoarcerea Bugetului la Parlament: „PNL cere finanţarea urgentă a proiectelor importante pentru România”
Raluca Turcan, despre întoarcerea Bugetului la Parlament: „PNL cere finanţarea urgentă a proiectelor importante pentru România”

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul de Sibiu Raluca Turcan, solicită public ca PSD şi ALDE să ţină cont odată cu întoarcerea Bugetului la Parlament  de amendamentele liberalilor înaintate în luna ianuarie şi să finanţeze construirea spitalelor regionale de la Cluj, Craiova şi Iaşi, să asigure bani pentru Autostrada Sibiu-Piteşti, Autostrada Unirii, Autrostrada Transilvania, Drumul expres Craiova-Piteşti, pentru  finanţarea programelor de Alimentaţie diversificată în şcoli şi Şcoala după şcoală. De asemenea, Turcan le cere celor de la putere să sprijine învăţământul profesional, investiţiile locale în drumuri, apă curentă, canalizare, şcoli, spitale, dispensare şi să finanţeze extinderea reţelelor de gaze.
“PNL cere finanţarea urgentă a proiectelor importante pentru România.  PSD şi ALDE au ocazia de a corecta Legea bugetului, de a o reface tinând cont de cele mai importante probleme ale societăţii româneşti”- afirmă Raluca Turcan adăugând că “singurii vinovaţi pentru faptul că România nu are nici acum buget pe 2019, sunt cei de la PSD şi ALDE”. “Încercările repetate de a spune oamenilor că vinovat e Preşedintele ţării, sau PNL sau oricine altcineva nu sunt decât nişte manevre disperate de a-şi masca incompetenţa. Nu-i mai crede nimeni! Toţi românii oneşti au înţeles că Preşedintele nu poate accepta un buget cu probleme doar fiindcă PSD a intrat în criză de timp după ce a învârtit cifrele patru luni, doar-doar iese ce vor ei”, a explicat Turcan. Liderul liberal afirmă  că  CCR  a confirmat că Preşedintele nu ar fi putut promulga Legea bugetului câtă vreme Legea plafoanelor bugetare era neconstituţională.
Preşedintele PNL Sibiu aminteşte că liberalii sibieni au avut 16 amendamente la Legea bugetului susţinută de PSD şi ALDE, solicitând fonduri pentru reţele de apă şi canalizare în judeţ, pentru centura de sud a Sibiului şi centura Mediaş, pentru noul Spital Judeţean şi pentru alte investiţii. Niciunul dintre aceste amendamente nu a fost acceptat de PSD.






comentarii
3 comentarii

Din cauza prestatiei voastre de la Cluj- acceptarea arborarii de catre UDMR a insemnelor statului maghiar - nu voi mai vota NICIODATA PNL si USR. Sa va fie rusine Raluca Turcan si Dan Barna.De fapt nu va intereseaza Romania ci accederea voastra la putere. Inca o data SA VA FIE RUSINE.
coralya
08.03.2019 08:20
avetzi dreptate
dar raluca turcan nu e din romania si dan baarna e ungur/maghiar/etc
sa ajunga la putere fara vot ar pune si steagul somaliei
ardeo
08.03.2019 13:12
Mai rămâne Necula Constantin acest moralist convins care vrea și el ciolanul de porc.
Prefer carnea de vacă!
Atât mai trebuie acestui oraș! Tandemul Turcan- Necula Ctin!
Nu vă mai suportăm! Țara este trasă într-o capcană!
Începutul sfârșitului pentru țara asta atât de zbuciumată!
DT
10.03.2019 03:55
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA